Съпругата на Орхан Мурад - Шенай, стана лечителка, разбра HotArena.Тя

...
Съпругата на Орхан Мурад - Шенай, стана лечителка, разбра HotArena.Тя
Коментари Харесай

Жената на Орхан Мурад заработва като лечителка

Съпругата на Орхан Мурад - Шенай , стана лечителка, разбра HotArena .

Тя показа любопитен пост в обществените мрежи, с който приканва хората с болежки от вида на кокоши бодил, мазоли и криви кокали да се възползват от услугите. Не малко почитатели сложиха под въпрос опциите й и побързаха да оплюят явно новия за нея поминък. 

" Ако някой се оплаква от мазоли, кокоши бодил и килнат кокал на огромния пръст - имаме лекуване. Пишете на персонално! ", гласи текстът, оповестен в профила на Шенай във Facebook. Близка на госпожа Мурад побърза да разяснява: " Шени, първо уведоми майка ти, след нея и ние ". 

Очевидно откровението е подразнило Шенай, която за малко време актуализира обявата и написа: " Скъпа моя, тя е известена и дори е в лекуване сега, тъй че, споко, естествено, първо за майка ми ще се грижа, най-важния човек за мен! Резултатът при нея ще се появи скоро, само че още до момента в който страдат хората могат да не губят време, знам какво пиша и какво върша, някой, в случай че няма резултат, ще му покрия разноските, уверена съм, че няма да има такива да нямат резултат ".

Наново непознатата жена разяснява, че действително майката на Шенай неведнъж опитвала с едно и също, само че резултат в действителност няма. " Този път ще има! ", отсече Шенай, написа Телеграф.

Освен с лечителство, Мурад се занимава още с продажба на облекла и продукти, още веднъж онлайн.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР