Съпругата на Краси Радков обаче е репортер не само в

...
Съпругата на Краси Радков обаче е репортер не само в
Коментари Харесай

Жената на Краси Радков стана репортерка по NOVA

Съпругата на Краси Радков обаче е кореспондент освен в сериалите. Тя е приключила публицистика в Софийския университет и е изкарала курс по актьорско майсторство при огромния Гриша Островски. Започва да се занимава с публицистика в дребната кабелна телевизия „ Демо ", откъдето започва и кариерата на Иван и Андрей. След това минава през обедния блок на несъществуващата към този момент,,7 дни ", утринния на Българска национална телевизия, Военния канал и дебаркира в,,Полет над нощта " в малкия екран майка, където я кани персонално Хачо Бояджиев. Всичко върви добре досега, в който Станислава получава предложение да взе участие в танцовото риалити “Dancing Stars ". От „ Сан Сте фано " 29 отхвърлят да я пуснат да се изявява в друга медия, макар че към този момент са правили това за Марта Вачкова и Елена Йончева. Обидена, водещата на „ Полет на нощта " напуща. Не схваща за какво се ползва друг критерий за фрагменти на Националната телевизия. Избира да танцува по bTV, вместо да води по Българска национална телевизия. Неотдавна за малко Станислава се появява като кореспондент в предаването”Отблизо " на Мира Добрева по Българска национална телевизия 1, само че без пояснение бързо изчезва. Сега няма непрекъснат журналистически ангажимент. За сметка на това получава предложения дружно с мъжа си да води сватби, написа " Филтър ".



Съдбата среща Станислава и Краси през 2001 година в Смолян. Тя попълня адресната си регистрация в локален хотел, когато чува: „ Добър ден! Заповядайте тази вечер на спектакъл! ". Поканата идва от Краси Радков. Станислава го пита какво ще играят, а той дава отговор: „ Кукер кабаре ". Тя към този момент е гледала постановката и не демонстрира необикновен интерес само че родителите ѝ упорстват да отидат на спектакъла. В представлението Радков играе травестит и се разхожда по сцената облечен в рокля на пайети с цепка. Станислава даже не го разпознава и пита майка си къде е този, който ги е поканил на спектакъл. Чува отговор:,,Този е, дето наподобява на жена! ". След това двамата се засичат в дискотеката. Разменят телефонните си номера и още на сутринта журналистката получава известие: Добро утро. Имаш ли си гадже? ". Отговоря позитивно, само че признава, че нещата не вървят. Есемесите на артиста не стопират, а по-късно той заплаща сметка за телефон 360 лв..

Връзката им потръгва. Радков не стопира да звъни на Станислава, даже когато отпътува на турне в Америка. Оттам се връща с два пръстена - единият с мечи стъпки, другият с мечки. Шест месеца по-късно подписват брак, а техни кумове са Христо Гърбов и брачната половинка му Иглика Трифонова. През 2018 година артистът и журналистката стават родители на момче, което кръщават Теодор. Двамата рядко приказват за персоналния си живот, а в едно от дребното изявленията, които дава, Станислава признава: „ Не одобрявам у него това, че е заплеснат. Той в никакъв случай не знае къде са му ключовете. А той не харесва, че съм дебелоглав ". Макар медиите да ги развеждат неведнъж през годините, двамата са дружно, а към този момент и сътрудници по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР