Съпругата на Коцето – Надя, не се стърпя и месеци

...
Съпругата на Коцето – Надя, не се стърпя и месеци
Коментари Харесай

Надя на Коцето: Линдарева няма шанс, твърде ниска топка е

Съпругата на Коцето – Надя, не се стърпя и месеци след края на Биг Брадър разкри мнението си за манекенката Зорница Линдарева. Припомняме, че последната съобщи намерено възприятията си към Константин в ефир. И не спираше да флиртува с него пред камерите.

Оказа се обаче, че опитите й да нервира Надето и да я накара да скубе коси от ревнивост, са отишли на вятъра. Тя е прекомерно ниска топка. Нямала е и няма шансове с мъжа ми. Той има по-висок усет, безапелационна е Надето пред околните си другари, написа kliuki.bg

Все отново русокоската признава, че отсъствието на артиста за цялостен месец от вкъщи им, й се отразило зле.

Това беше вторият миг, в който сме се разделяли за повече от месец. Първият бе, когато бях бременна, а той имаше турне в Съединени американски щати. Сега обаче ми беше по-тежко, тъй като нямахме никаква връзка, разкри брачната половинка му.

За да компенсира неналичието си, а и с цел да я убеди, че в никакъв случай не е поглеждал друга, с изключение на нея, Коцето й предложил да създадат втора женитба. Този път обаче тя ще е пред Бог.

Когато се оженихме, нямаше по какъв начин да се венчаем в черква, а ние го желаеме, защото сме вярващи. И ни се ще и Бог да благослови нашата обич. Със сигурност венчавката ще е в стеснен кръг, споделя самият реализатор.

Към момента не се знае къде ще бъде новата им венчавка, защото гражданският брак бе разположен в Пловдив. Предполага се, че двамата ще изберат някой наш вълшебен храм или манастир.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР