Съпругата на Кевин Костнър Кристин Баумгартнер е видяна да напуска

...
Съпругата на Кевин Костнър Кристин Баумгартнер е видяна да напуска
Коментари Харесай

Семеен раздор: Съпругата на Кевин Костнър бяга с децата им

Съпругата на Кевин Костнър Кристин Баумгартнер е забелязана да напуща Лос Анджелис през летище LAX в четвъртък с две от трите им деца - щерка Грейс и наследник Хейс, на фона на бракоразводната борба на известната двойка. 

49-годишната дизайнерка на чанти е видяна да бъде откарана на летището и да влиза в терминала с кафе и багаж в ръка.

Бившата двойка има три общи деца - Кейдън на 16 година, Хейс на 14 година и Грейс на 13 година (Костнър има и четири пълнолетни деца от предходни връзки).

Според изданието пътуването не се чака да бъде дълго, защото Баумгартнер би трябвало да се върне в съда в Санта Барбара в сряда за чуване по отношение на предбрачния контракт при раздялата.

Баумгартнер и децата ѝ носеха раници и багаж, до момента в който излизаха от автомобила и бяха видени да се насочват към терминала в летния ден.

Kevin Costner divorce heats up, wife Christine refuses to leave once-shared home despite pre-nup agreement
— Fox News (@FoxNews)
Костнър твърди, че издръжката от 248 000 $ месечно, която някогашната му брачна половинка желае, е частично за финансиране на личните ѝ разноски за пластична хирургия.

Баумгартнер - която съгласно известията е " заслепила " 68-годишния Костнър, когато му е връчила документите за бракоразвод - назова желаната сума " по-малка от сумата, нужна за поддържане на децата в нормалния им метод на живот ", заяви списание People по-рано този месец.

Съдебният счетоводител на Костнър в този момент твърди в нови правосъдни документи, получени от TMZ, че разноските, изброени измежду 248 000 $, включват над 100 000 $ за козметична хирургия за Баумгартнер.

Сумата включва и хиляди долари за извършване на покупки в бутици, големи тегления от банкомати и други разноски, " които нямат нищо общо с издръжката на детето ", твърди правосъдният счетоводител на Костнър. 

Сред изброените разноски на Кристин са сметките за кредитни карти и личните ѝ адвокатски възнаграждения и строителни заеми. Счетоводителят на Костнър споделя, че това са " еднократни разноски, които нямат нищо общо с издръжката на детето ".

В документите се твърди, че Костнър е плащал всички разноски на децата и ще продължи да го прави, като се споделя, че сумата, която заплаща сега, е рационалната - 51 940 $ месечно.

Документите от началото на този месец демонстрират, че Костнър е прибрал малко над 19,5 млн. $ през 2022 година, като разноските на фамилията са посочени като 6,6 млн. $ за същата година. Нетното положение на фамилията се прави оценка на 7,5 млн. $, съгласно отчета на People. 

Наскоро Баумгартнер алармира, че е подготвена да напусне имението, което преди са делили, само че единствено до момента в който има гаранции, че бъдещият ѝ някогашен брачен партньор няма да я остави без пари.

Тя се е съгласила да напусне имението на стойност 145 млн. $, при изискване че 68-годишният Костнър се съгласи да заплаща всички издръжки и такси, които съдията постанови на идно чуване, съгласно правосъдни документи, получени от RadarOnline.

В документите Баумгартнер се съгласява да освободи пространствата на 31 август тази година, стига Костнър да извърши " всички нареждания за прехрана и такси, които съдът издаде на 12 юли " - датата на идващото чуване в бракоразводното им дело.

Тази договореност ще ѝ даде 50 дни да си откри ново жилище и да се реалокира, до момента в който съгласно известията предбрачното съглашение гласи, че тя ще напусне първичния дом в границите на 30 дни след подаването на молбата за бракоразвод. 

Тя написа, че се колебае дали да напусне дома си, без да има проект и финансиране, даже единствено поради децата си, които не желае да се постанова да мести неведнъж.

Баумгартнер твърди, че " Кевин желае да наема [жилище], без да има [финансов] проект. Аз обаче би трябвало да мисля за трите ни деца. Противоречи на техните ползи да се наемам с наем, който [аз] може да не мога да си разреша, изключително като се има поради, че това в последна сметка ще докара до многократни премествания.

A new court filing from the estranged wife of Kevin Costner is asking the actor to provide $248,000 a month in child support for their three teenage children.
— NBC News (@NBCNews)
Моята цел е била и продължава да бъде поддържането на допустимо най-голяма непоклатимост за нашите деца, което включва съществуването на подобаващи запаси и проект, тъй че да мога да основа постоянен дом за тях, вместо да подхващам краткотрайни и непостоянни ограничения за настаняване - продължава тя.

Костнър освен е бил главният издържащ фамилията, само че и единственият човек, който е печелил пари в последно време, а Баумгартнър споделя в молбата си, че няма никакви приходи.

Звездата от " Йелоустоун " е трябвало да помогне на отчуждената си брачна половинка да се реалокира съгласно предбрачния им контракт, само че това е била относително оскъдна сума за метода им на живот.

Костнър щеше да ѝ заплати 1 млн. $, с цел да си откри нов дом, само че при нарасналите цени на жилищата в Калифорния - изключително в случай че се опита да остане покрай Костнър - тя може би щеше да има усложнения да откри нещо сходно на лукса, с който тя и децата ѝ са привикнали.

Според RadarOnline Костнър е подал 1 млн. $ в банковата сметка на Баумгартнър, с цел да я накара да се изнесе от имението му, и съобщи, че преди този момент й е дал 200 000 $ по-рано в брака им в сходство с предбрачното им съглашение

Баумгартнер обаче не желае да пипа парите, защото съгласно нея това би я лишило от опцията да оспори валидността на предбрачния им контракт.

Тя също по този начин съобщи, че двойката не е имала проблеми в дните, в които Костнър е обитавал в къщата, и споделя, че размерът на имението и отделените жилищни пространства значат, че те могат да живеят дружно, без да си взаимодействат.

Юридическият екип на Костнър по-рано съобщи в правосъдни документи, че " Кевин е работил добросъвестно и е направил всичко по силите си, с цел да направи прехода допустимо най-безпроблемен ", съгласно Insider.

Той е представляван от известната бракоразводна адвокатка Лаура Васер, за която се твърди, че е послужила като ентусиазъм за героинята на адвокатката Лора Дърн в получилия утвърждението на рецензията филм на Ноа Баумбах " Брачна история ", който донесе на Дърн Оскар за най-хубава поддържаща женска роля. 

По-рано беше обявено, че Баумгартнер желае 248 000 $ месечна прехрана за детето. Тя и Костнър имат три общи деца: синовете Кейдън, на 15 година, и Хейс, на 14 година, както и по-малката им щерка Грейс, на 13 година

Въпреки това Костнър е заявявал в други документи, че съгласно него би трябвало да заплаща единствено към 38 000 $ на месец. 

По-рано тази седмица " Сън " заяви, че Костнър е бил " омаян ", когато брачната половинка му му е връчила документите за бракоразвод, защото е считал, че той пръв ще подаде молбата.

Актьорът от " Воден свят " " седнал пред фамилията си, споделил им, че той и майка им се развеждат, а юристът му приготвя документите ", твърди източник на изданието.

Той искаше всичко да бъде умерено поради децата си и сподели на Кристин, че не желае замърсен бракоразвод, тъй като към този момент е претърпял подобен - продължиха те. 

Но " още на идната заран, взрив, Кристин го атакува подло и му връчва личния си комплект документи за бракоразвод.

Кевин беше толкоз шокиран - добави източникът. Оттогава Кристин го кара да наподобява извънредно и продължава да го прави.

Баумгартнер обаче към този момент е споделял друга, по-малко ласкава версия за това по какъв начин децата им са научили за идния бракоразвод.

В правосъдно заявление, получено по-рано този месец от People, тя твърди, че Костнър е съобщил на трите деца за развода посредством чат в Zoom, до момента в който е бил в Лас Вегас, където е снимал.

Дизайнерката на чанти добави, че не е участвала по време на диалога по Zoom и означи, че е озадачена за какво е трябвало да заяви на децата по този метод, защото Костнър ще се върне вкъщи след няколко дни.

" Все още съм объркана от мотивацията му да направи това посредством доста къса сесия на Zoom, изключително откакто той планираше да се прибере вкъщи пет дни по-късно ", написа тя.

Тя добави, че се опасява децата да не научат за раздялата от външен източник, и показа с него проучвания, които е направила и които сочат, че обединен фронт с двамата родители е най-хубавият метод да се заяви на децата за развода.

Баумгартнер обаче твърди, че Костнър е бил твърдо решен да показа информацията преди нея и самичък.

" Той подцени предлагането ми да направя това, което смятах за вярно въз основа на проучванията и връзките ми с децата. Вместо това настояваше, че има право да им каже, че се развеждаме " първи ", и да им го заяви уединено " без мое наличие " - твърди тя.

Не е ясно дали хипотетичният сеанс " Zoom " може да е същото събитие, разказано от източника, или може да е имало две дати, на които Костнър да е приказвал с децата за раздялата си с Баумгартнер.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР