Съпругата на Кание Уест Бианка Ценсори, която стана добре известна

...
Съпругата на Кание Уест Бианка Ценсори, която стана добре известна
Коментари Харесай

Съпругата на Кание Уест Бианка Чензори е неузнаваема в скромни снимки от гимназията

Съпругата на Кание Уест Бианка Ценсори, която стана добре известна с пикантния си външен тип, е изцяло неузнаваема за почитателите в ретро фотоси от гимназията до момента в който люлееше скромна католическа униформа.

Снимките от гимназиалния годишник на Бианка неотдавна се появиха още веднъж и почитателите останаха шокирани да видят по какъв начин е изглеждала моделът в младостта си, когато е израснала в влиятелна католическа гимназия в предградията на Австралия.

В ретроспективните фотоси брачната половинка на Йе беше забелязана да се усмихва, облечена в консервативна униформа, дружно със своите съученици във Викториански документ за обучение в гимназията Kew's Carey Baptist.

Бианка с бебешко лице внезапно контрастираше със настоящия си опасен външен тип, до момента в който беше изобразена дружно с приятелите си от учебно заведение, облечена в публична златна и тъмносиня униформа, цялостна с разголени облекла, вързани към врата. На различен кадър тя беше забелязана да носи чифт тънки очила като на библиотекарка с жълта рокля с къси ръ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР