Съпругата на Кание Уест Бианка Ченсори продължава да предлага рисковани

...
Съпругата на Кание Уест Бианка Ченсори продължава да предлага рисковани
Коментари Харесай

Съпругата на Кание Уест Бианка Ченсори демонстрира задника си в прозрачно боди с прашки, докато татко я маркира като „отпаднала“

Съпругата на Кание Уест Бианка Ченсори продължава да предлага рисковани тоалети, когато излезе в Лос Анджелис в петък вечер в още един лют отбор.

29-годишният модел и проектант на Yeezy беше забелязана да съпровожда 46-годишния си брачен партньор рапър на празненство за слушане в града за новия му албум, Vultures 1.

Родената в Австралия Бианка се осмели да се разголи в транспарантното боди с прашки, което показваше извивките й в жанр Кардашиян, защото избра да отиде без сутиен.

Когато се обърна, Бианка разкри голото си дъно, като реши да не носи нищо върху прашките, макар че в петък вечерта в Лос Анджелис беше единствено хладно 13 градуса по Целзий.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Бианка съчета визията с колан с жартиери в жанр будоар, който беше прикован към чифт чорапи и няколко черни обувки на висок ток, създавайки илюзията за бедро- високи ботуши.

Тя заложи на розов грим със свежо лице и прибра шоколадовите си кичури назад в грациозен горен възел. Междувременно К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР