Съпругата на известния американски актьор от мексикански произход Демиан Бичир

...
Съпругата на известния американски актьор от мексикански произход Демиан Бичир
Коментари Харесай

Известна актриса и моделка се самоуби по ужасяващ начин

Съпругата на известния американски артист от мексикански генезис Демиан Бичир е била открита на дъното на басейна в фамилната къща в Шърман Оукс. 43-годишната канадска моделка Стефани Шърк била на дъното на басейна към момента, когато Бичир се прибрал у дома от пазар, съобщи Блиц.
 

``
реклама
Той повикал парамедици, които съумели да я извадят, да я върнат в схващане и да я откарат в болница. Това се случило на 12 април.
 

След 8 дни в лечебното завеение, обаче, Стефани умряла на 20 април. Според първичната информация се твърдяло, че тя е на 37, само че формалните данни сочат, че е на 43.
 
Смъртта на хубавицата се разследваше като самоубийство, тъй като се появиха клюки, че към тялото ѝ имало прикрепени тежести, които да я държат на дъното на басейна. Твърди се, че тя страдала от непрекъснати прояви на меланхолия.
 

По-късно публично беше доказано, че Шърк се е самоубила. Като причина за гибелта правосъдните лекари показват аноксична енцефалопатия, асфиксия и удавяне.
 
Бичир, който е прочут с функциите си в сериалите „ Трева “, „ Мостът “ и идния „ Гранд Хотел “, разгласи тъжната вест в Туитър. „ С неописуема болежка разгласявам че на април 2019 година нашата най-скъпа Стефани Шърк, моята обичана и обичаща брачна половинка, си отиде безшумно “.
 

Освен като модел, канадката се изявява и като актриса. Тя преди малко беше завършила фотосите на кино лентата “Grudge ”, който ще се излъчи през 2020 година. Участвала е в епизоди на сериалите “CSI: Cyber ” и “Valentine’s Day ”. Отношенията ѝ с Бичир датират от 2011 година.



 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР