Съпругата на израелския премиер Бенямин Нетаняху шокира медии и официални

...
Съпругата на израелския премиер Бенямин Нетаняху шокира медии и официални
Коментари Харесай

Жената на Нетаняху разигра скандални сцени на официална церемония в Украйна

Съпругата на израелския министър председател Бенямин Нетаняху шокира медии и публични лица със скандално държание по време на започваща аудиенция на израелския политик в Украйна.

Двойката височайши посетители бяха посрещнати на летището в Киев с самун и сол, поднесени от три девойки в национални носии.

Израелският министър председател съблюдава ритуала, отчупи залък и го изяжде, след което поднасе залък и на жена си Сара, която обаче го хвърли на земята. Меко казано странното държание на Сара Нетаняху по време на церемонията по посрещане попадна на видео фрагменти, които към този момент се споделят в интернет.

Преди това брачната половинка на израелския министър председател устроила скандал в държавния аероплан, предава съветското издание „ Вести Израиль ”. Г-жа Нетаняху се разгневила, че не била поздравена уместно от командира на полета преди кацането на самолета. Визитата на Нетаняху в Украйна е първа от 20 години насам. Визитата е на високо равнище, с акцент срещи и диалози с новия украински президент Владимир Зеленски и сключване на значими двустранни документи. Нетаняху има намерение да разиска със Зеленски основаване на зона за свободна търговия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР