Съпругата на избрания президент на Украйна Владимир Зеленски Елена купила

...
Съпругата на избрания президент на Украйна Владимир Зеленски Елена купила
Коментари Харесай

Съпругата на Зеленски взела жилище на половин цена

Съпругата на определения президент на Украйна Владимир Зеленски Елена купила първокласен апартамент в Крим за половината от пазарната му стойност.

Жилището било закупено от предприемача Александър Буряк, съобщи Ройтерс, представена от в. „ Известия. Агенцията се базира на формалните данни за приходите и украинския указател на недвижимите парцели.

За това по какъв начин дамата на Зеленски е била в положение да подписа такава добра договорка към момента няма информация. Нито новоизбраният президент, нито неговата брачна половинка дадоха отговор на въпросите на публицистите. Буряк също отхвърли да разяснява, допълват от „ Известия “.

Информацията е, че Зеленская е закупила апартамент в жилищния комплекс в Ялта „ Император “ през април 2013 година за 163,9 хиляди $. В същото време минималната цена за жилища е била към 2 8 00 $ на квадратен метър. През април тази година този апартамент беше препоръчан за продажба в организация за недвижими парцели Причал-82 за 790,7 хиляди $, само че към момента Зеленская е негов притежател.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР