Съпругата на холивудския продуцент Харви Уайнстийн - дизайнерката Джорджина Чапман,

...
Съпругата на холивудския продуцент Харви Уайнстийн - дизайнерката Джорджина Чапман,
Коментари Харесай

Съпругата на Уайнстийн съсипана след сексскандала

Съпругата на холивудския продуцент Харви Уайнстийн - дизайнерката Джорджина Чапман, която го напусна още след първите обвинявания в полов тормоз, описа, че се е поболяла поради него, написа epicenter.bg.

"Свалих 4,5 кг за пет дни. Не можех да одобрявам храна ", показа тя пред списание Vogue. Чапман съобщи, че не е подозирала за държанието на брачна половинка си.

Първите обвинявания против Уайнстийн в полови похищения против актриси бяха оповестени през октомври от в. "Ню Йорк таймс " и сп. "Ню Йоркър ".

Веднага по-късно брачната половинка му разгласи, че се развежда с него, като по този метод постави завършек на 10-годишния им брак.
Джорджина Чапман изясни дългото си безмълвие с думите: "Бях толкоз унизена и съкрушена, че не мислех за подходящо да се демонстрирам ".

"Имаше мигове, в които изпитвах яд, комплициране и отказвах да допускам ", сподели тя. Имаше моменти, в които просто плачех за децата си. Какъв ще е животът им? Какво ще им кажат хората? ", споделя английската дизайнерка.

Модната марка на Чапман беше една от най-силно показаните на аления килим на церемониите за премиите Оскар, само че след експлоадирането на абсурда изчезна. Чапман съобщи, че дизайнерите на "Маркеса " сами са решили да не оферират тоалети за предишното издание на Оскарите. "Не смятахме, че е подходящо, като се има поради обстановката. "

Тази седмица обаче "Маркеса " сподели, че се завръща. Актрисата Скарлет Йохансон носеше рокля на стилната къща на годишния бал в музея на изкуството "Метрополитън " в Ню Йорк в понеделник.

Ана Уинтър, главен-редактор на списание Vogue, съобщи в шоуто на Стивън Колбер в сряда: "Сигурна съм, че Джорджина не е знаела за държанието на брачна половинка си... Човек не би трябвало да бъде упрекван за дейностите на колегата си. Джорджина би трябвало да получи нашето схващане и състрадание ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР