Съпругата на холивудския продуцент Харви Уайнстийн - дизайнерката Джорджина Чапман,

...
Съпругата на холивудския продуцент Харви Уайнстийн - дизайнерката Джорджина Чапман,
Коментари Харесай

Джорджина Чапман проговори за сексуалния скандал с Харви Уайнстийн

Съпругата на холивудския продуцент Харви Уайнстийн - дизайнерката Джорджина Чапман , която го напусна още след първите обвинявания в полов тормоз, описа, че се е поболяла поради него, оповестиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

 
" Свалих 4,5 кг за пет дни. Не можех да одобрявам храна ", показа тя пред списание Vogue . Чапман съобщи, че не е подозирала за държанието на брачна половинка си.
 Скандалът, разразил се към 65-годишния продуцент, накара брачната половинка му Джорджина Чапман да го напусне Скандалът, разразил се към Харви Уайнстийн, накара брачната половинка му Джорджина Чапман да го напуснеGulliver/Getty Images
Първите обвинявания против Уайнстийн в полови похищения против актриси бяха оповестени през октомври от в. " Ню Йорк таймс " и сп. " Ню Йоркър " през октомври.

Веднага по-късно брачната половинка му разгласи, че се развежда с него, като по този метод постави завършек на 10-годишния им брак, Джорджина Чапман е дизайнерка на нашумялата фешън къща " Маркеса ". С Уайнстийн имат две деца.
 Джорджина е дизайнерка на фешън къщаGuliver/Getty Images
" Виеше ми се свят. Беше доста мъчно, тъй като първата публикация засягаше интервал доста преди да се срещнем, тъй че не можех да взема осведомено решение ", сподели Чапман пред Vogue. " После историите набъбнаха и разбрах, че това не е бил изолиран случай ", споделя още тя.

Над 70 дами упрекнаха Уайнстийн в полови похищения , в това число и обезчестяване. Холивудския продуцент отхвърля обвиняванията.
 
Джорджина Чапман изясни дългото си безмълвие с думите: " Бях толкоз унизена и съкрушена, че не мислех за подходящо да се демонстрирам ".
 
" Имаше мигове, в които изпитвах яд, комплициране и отказвах да допускам ", сподели тя. Имаше моменти, в които просто плачех за децата си. Какъв ще е животът им? Какво ще им кажат хората? ", споделя английската дизайнерка.
 Красивата брачна половинка на половия див звяр (СНИМКИ) 41-годишната Джорджина Чапман - брачна половинка на Харви Уайнстийн, го напусна поради Джорджина ЧапманGuliver/Getty Images
Модната марка на Чапман беше една от най-силно показаните на аления килим на церемониите за премиите Оскар , само че след експлоадирането на абсурда изчезна. Чапман съобщи, че дизайнерите на " Маркеса " сами са решили да не оферират тоалети за предишното издание на Оскарите. " Не смятахме, че е подходящо, като се има поради обстановката.
 
Тази седмица обаче " Маркеса " сподели, че се завръща. Актрисата Скарлет Йохансон носеше рокля на стилната къща на годишния бал в музея на изкуството " Метрополитън " в Ню Йорк в понеделник.

 Скарлет Йохансон карлет Йохансон носеше рокля на „ Маркеса “ на годишния бал в музея на изкуствотоGulliver/Getty Images
Ана Уинтър , главен-редактор на списание Vogue, съобщи в шоуто на Стивън Колбер в сряда: " Сигурна съм, че Джорджина не е знаела за държанието на брачна половинка си... Човек не би трябвало да бъде упрекван за дейностите на колегата си. Джорджина би трябвало да получи нашето схващане и състрадание ". 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР