Съпругата на Хитлер, Ева Браун, никога не е имала интимна

...
Съпругата на Хитлер, Ева Браун, никога не е имала интимна
Коментари Харесай

Учен откри защо Хитлер и Ева Браун не са били интимни

Съпругата на Хитлер, Ева Браун, в никакъв случай не е имала интимна връзка с него поради рядка гинекологична болест. Тази догадка беше изложена от създателя на нейната биография, професор Томас Лундмарк, написа Daily Mail, представен от Блиц.

Според него причина за това може да бъде синдромът на Майер-Рокитански-Кустер-Хаузер (MRKH), при който репродуктивната система при новороденото се развива ненапълно или с увреждания, което прави половия контакт необикновено мъчителен или неосъществим по принцип.

Първи за тази възможност загатнал синът на гинеколога на Ева, който си спомни думите на вуйна му за нейни непрекъснати недоволства от мощна болежка. Лундмарк споделил това с хирурзи, които заподозрели синдрома на MRKH. По-късно ученият намерил още доказателства за това и от други източници.

Най-достоверното доказателство е обява в здравно списание, в което се загатва телефонно позвъняване от резиденцията на Хитлер с думи на признателност към гинеколога, доктор Шолтен, за интервенцията, която е направил сполучливо на Ева Браун.

Детайлите от интервенцията не били разкрити, а самият доктор умрял през 1944 година при хипотетична злополука, без да остави записи за нея.

Лундмарк също се базира на изявление с различен биограф на Браун - Нерин Ган, пред който майката на Ева, Фани, удостоверява обстоятелството за хирургическа намеса заради тясната вагина на щерка си.

Освен това професорът цитира показания от чиновници на резиденцията в Бергхоф, които удостоверяват отсъствието на секс с фюрера, както и спомените на преводача на Ева Южен Долман, на който дамата се оплаквала, че фюрерът може да обича единствено Германия.

По-рано беше обявено, че Централно разузнавателно управление на САЩ е разсекретило отчет за двойната полова ориентировка на Адолф Хитлер.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР