Съпругата на футболната звезда Франсеск Фабрегас и известен ливански модел

...
Съпругата на футболната звезда Франсеск Фабрегас и известен ливански модел
Коментари Харесай

Жената на Фабрегас обвини Барак Обама за смъртта на хиляди деца

Съпругата на футболната звезда Франсеск Фабрегас и прочут ливански модел - Даниела Семан изригна против Мишел Обама в обществените мрежи.

Бившата първа дама на Съединени американски щати поддържа съперника на сегашния президент Доналд Тръмп - Джо Байдън в тирада преди дни и сподели, че е нужна смяна в името на бъдещето на децата.

Определената за една от най-красивите дами в света Семан реагира яростно на последното и упрекна президента Барак Обама и Съединени американски щати във финансиране на терористи и избиването на хиляди деца.

" Вашият брачен партньор е най-лошият президент в историята на Америка. Той финансира терористи в продължение на години и е виновен за гибелта на хиляди деца в Сирия, Ирак, Йемен, а в този момент и в Ливан. Я се скрий, Мишел, стига двуличие! ", написа Семан към обява с речта на госпожа Обама.

Темата с терористичния атентат в Бейрут на 4 август е изключително сензитивна за красивата ливанка, която сподели солидарността си с околните на жертвите по всякакъв метод в обществените мрежи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР