Съпругата на футболната звезда Дейвид Бекъм - Виктория тотално се

...
Съпругата на футболната звезда Дейвид Бекъм - Виктория тотално се
Коментари Харесай

Скандал на сватбата на годината! Г-жа Бекъм се изложи СНИМКИ

Съпругата на футболната звезда Дейвид Бекъм - Виктория тотално се подигра на новото семейство Серхио Рамос и Пилар Рубио, разясняват в Испания.

Британката забърка заплашителен скандал, откакто погази всички правила, открити от новата двойка за сватбата им през уикенда, а почитатели на Рамос и Рубио я нападнаха в обществените мрежи.

Госпожа Бекъм се появи в бяла рокля и носеше слънчеви очила, което е недопустимо за женитба, а също така носеше обувки в неразрешения за сватбата цвят - цикламено. Бившата певица не стопира дотук и ужаси всички със фотография от събитието, в случай, че имаше безапелационна възбрана за внасянето на записващи и снимащи устройства. " Поздрави от Севиля ", написа тя към фотос под масата от празненството.

" Виктория, какво ти става? Защо го направи ", " Това е извънредно неуважително " и " Дойде, с цел да им се подиграваш ли? ", са част от мненията в интернет.

Накрая Виктория пусна фотография на младоженеца Рамос, който целува мъжа й другарски и написа - " Каква красива женитба! Целувки и поздравления! ", което беше разбрано от някои, сякаш двамата футболисти са се... оженили.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР