Съпругата на футболиста Благой Георгиев Есмер се е хванала здраво

...
Съпругата на футболиста Благой Георгиев Есмер се е хванала здраво
Коментари Харесай

Жената на Благо Джизъса става гримьорка! Рускинята Есмер иска да стане звезда на макиажа и да превземе Холивуд

Съпругата на футболиста Благой Георгиев Есмер се е хванала крепко да усъвършенства уменията си и някой ден да може да се устоя с грим, разбра HotArena.

Есмер се е обучила за гримьор и към този момент даже има първите си клиенти. За пристрастеността на футболната брачна половинка към макиажа се знае от години. Всеизвестна е историята, в която тя завлече персоналния си гримьор в родилното пред смаяните погледи на доктори и медицински сестри. Случаят е чудноват, само че добре демонстрира характера на рускинята. Есмер държала да наподобява превъзходно всеки един миг и дала и дума да се обели по въпроса за това, че ще я плескат в болничното легло, писа „ Уикенд “.

Така откакто дарила Благо Джизъса със наследник, можела да театралничи в целия си искра за фотосите от фамилния албум.

От няколко месеца обаче ползата на рускинята към мазилата не е единствено в използването им върху себе си. Есмер изкарала няколко курса за образование при известни майстори на четката. Уменията й се подобрили много и можела да се похвали даже с първи клиентки измежду приятелките си.

Тайната цел на рускинята обаче не е да завърти клиентела, а точно по този начин да влезе в средите на шоу елита. Футболната брачна половинка желае да го направи първо в родината си, а по-късно ще насочи взор и към Холивуд. Да стане част от международната кино промишленост е нейна фантазия от години и откакто толкоз време нямала напредък в тази посока се надявала, че ще влезе през задния вход, с помощта на уменията си с четките.

За да натрупа известност с новото си занимание, Есмер си е направила даже специфичен грим канал в „ Инстаграм ”. Половинката на Джизъса също се радва на солидна известност, която затвърждава и с клиповете си. В момента рускинята има едвам 40 000 почитатели, само че с всеки минал ден те стават от ден на ден и повече.

Дори единствено тази численост обаче към този момент носи известни доходи на рускинята, която популяризира артикули на известни марки. За да й се реваншират, че ги употребява в своите клипове, те й отпускат ваучери за извършване на покупки в магазините си или известни суми, които й превеждат всеки месец. Стойностите са много скромни, само че пък и футболната брачна половинка не разчита на тях, с цел да води своя разточителен живот.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР