Съпругата на френския президент Еманюел Макрон – Бриджит, завежда серия

...
Съпругата на френския президент Еманюел Макрон – Бриджит, завежда серия
Коментари Харесай

Теории, че Бриджит Макрон е мъж подлудиха Франция

Съпругата на френския президент Еманюел Макрон – Бриджит, завежда серия от каузи против създатели на клюки, които настояват, че е родена като мъж и се е казвала Жан-Мишел Троньо. Слуховете получават необикновен мащаб на разпространяване във френския Twitter, написа Le Figaro.

Странният слух, че 68-годишната брачна половинка на френския президент е родена като мъж, циркулира в обществените мрежи във Франция под хаштага #JeanMichelTrogneux. Противоречивата доктрина беше оповестена в извънредно дясното списание Faits et Documents през септември.

В публикацията се твърди, че огромно тригодишно следствие е потвърдило мъжкото начало на Брижит, и то е подкрепено от " доста специалисти ". Изданието е месечно и всеки негов брой съдържа 12 страници, изпълнени с редица странни теории за публични персони, предава БГНЕС.

Натача Рей, журналистката, за която се твърди, че е разследвала изказванията, даде просторно четиричасово изявление за YouTube на 10 декември. Видеото доближава 470 000 гледания, преди да бъде изтрито. По-късно #JeanMichelTrogneux стана една от най-обсъжданите тематики във френския Twitter предходната седмица. Само за седмица над 34 хиляди туита използваха хаштага.

Това не е първият път, когато жена е обект на сходни теории. Първа от тях пострада някогашната първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама през 2017 година

Сега странната доктрина се появява единствено месеци преди идващите президентски избори във Франция, които ще се състоят през април следващата година.

Проучванията на публичното мнение до момента решително сочат, че Макрон, който към момента не е оповестил публично кандидатурата си, ще завоюва втори мандат.

Лидерът на дясното крило Марин Льо Пен сега се счита за главен противник на Макрон в президентската конкуренция. Сред претендентите за поста са и Яник Жадо от Зелената партия, Ан Идалго от Социалистическата партия и Жан-Люк Меленшон.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР