Съпругата на двукратния олимпийски шампион и носител на 3 титли

...
Съпругата на двукратния олимпийски шампион и носител на 3 титли
Коментари Харесай

Щастливо събитие може да промени плановете на Мъри

Съпругата на двукратния олимпийски първенец и притежател на 3 трофеи от " Големия шлем " Анди Мъри - Ким, ще го подари напълно скоро с трето дете, оповестяват английските медии. Това може да се случи още идната седмица, когато 32-годишният шотландец ще играе на шампионата European Open в Антверп.

Анди и Ким към този момент имат две дъщери - тригодишната София и Еди, която идващия месец ще стане на 2 годинки.

" Бебето може да се роди във всеки едни миг от идната седмица нататък. Ще си трансформира графика, в случай че се окаже, че не мога да отида в Антверп. Планът ми сега е да играя в Антверп и по-късно да почивам да " Купа Дейвис ". В взаимозависимост от това по кое време се роди бебето е допустимо да пропусна Антверп и следователно може да играя в Парижкия Мастърс ", изясни двукратният първенец на " Уимбълдън ".
 Мъри разяснява и положението си сега. Както е известно, шотландецът прави опит да се завърне в професионалния тенис, откакто претърпя интервенция на бедрото през януари. " В продължение на две години изпитвах огромна болежка след всеки мач. Сега тялото се оплаква след мач, усещам известна болежка в гърба, мускулите се уморяват и така нататък, само че бедрото ми е добре и към този момент съм не запомнил какво беше преди ", показа Мъри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР