Съпругата на Джуди Халваджиян изригна срещу скудоумното мислене ан някои

Съпругата на Джуди Халваджиян изригна срещу скудоумното мислене ан някои ...

Жената на Джуди Халваджиян взриви мрежата.Съпругата на Джуди Халваджиян изригна срещу скудоумното мислене ан някои българи!

Половинката на продуцента Джуди Халваджиян избухна заради гей парада в София. Хубавата Елена Халваджиян, съпруга на Джуди Халваджиян добре „нахрани” тези, които избесняха срещу гей парада. Ето какво сподели в мрежата Елена Халваджиян:

„Какво означава „нормален“ и какво – „различен“? Кой, по дяволите и защо определя гейовете като „различни“? Обичат по друг начин? Мразят по друг начин? Хранят се по друг начин, спят, ходят, и въобще… Различни от кого?..

Нормално ли е мъже да бият жените си, щото са хетеро? Нормално ли е мъже да изнасилват жени, щото са хетеро? Нормално ли е мъж да нападне жена заради избора й, който не съвпада с неговата представа за „правилно“?

Дефинирайте „нормално“ и „различно“, моля. Че не ви разбирам!“, изригна по повод на гей парада половинката на Джуди Халваджиян.

Само дни преди това тя публикува друг пост, който събра овациите на стотици в мрежата:

„Иска ми се… Иска ми се да сме по-внимателни към хората около нас и към тези, които ни обичат. Иска ми се да умеем да се ценим, докато сме заедно.

Иска ми се да не ставаме небрежни към партньорите си с оправданието, че са минали Х брой години и просто сме спрели да се забелязваме, чуваме, усещаме. Иска ми се да не спираме да се взираме един в друг, фалшиво успокоени от илюзията, че другият ни е „в кърпа вързан“.

Иска ми се да не се лъжем. Иска ми се да не вадим всички негативи на партньора си при всеки спор, отказвайки да чуем какво ни казва. Иска ми се да не атакуваме с единствената цел – беззъба защита.

Иска ми се думите ни да стигат до другия и да приемем, че небрежното ни отношение може да нарани. Иска ми се да не се отдалечаваме един от друг.

Иска ми се да не спираме да се обичаме. Иска ми се да не сме идиотите, които сме понякога…“, философства хубавата Елена.

Източник: Клюки.бг

Източник: marica.bg