Съпругата на депутата от ГЕРБ Александър Ненков Пламена е напуснала

...
Съпругата на депутата от ГЕРБ Александър Ненков Пламена е напуснала
Коментари Харесай

Първа оставка в Булгартрансгаз след тамошния Кумгейт

Съпругата на депутата от ГЕРБ Александър Ненков Пламена е напуснала държавното сдружение " Булгартрансгаз " . Това заяви самият той в коридорите на Народното събрание.

" Това не е заслужено, само че след обвиняванията на Българска социалистическа партия фамилията взе това решение ", изясни той.

По-рано Александър Ненков разгласи, че най-родовата партия в България е Българска социалистическа партия. " Всички са там, тъй като дядовците им са били там. Някои са били в Централен комитет, по този начин са назначавани на работа. Но тъй като Българска социалистическа партия няма защо да се заловен, откриха това. Ако с някой сме работили дружно и той ми е харесал, то нямам ли право да го избира за кум ", попита той.

След разразилия се скандал в Хасково, добил популярност като " Кумгейт ", от Българска социалистическа партия обявиха, че моделът на ръководство с роднински и политически обвързаности съществува и в държавните сдружения. За образец дадоха точно " Булгартрансгаз ". Повече за схемата в компанията прочетете ТУК.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР