Съпругата на депутата от БСП Сашо Симов разкри как преборва

...
Съпругата на депутата от БСП Сашо Симов разкри как преборва
Коментари Харесай

Съпругата на депутата от БСП Сашо Симов разказа с какви лекарства е преборила COVID-19

Съпругата на депутата от Българска социалистическа партия Сашо Симов разкри по какъв начин преборва ковид. Юлия Ал-Хаким е в карантина дружно с народния представител.

Тя признава, че на този стадий кара болестта в леката му форма.

Ето какво предлага на стената си във Facebook:

Понеже към този момент имам опит с коронавирус 19 и досега го карам като напълно банална простуда, ще опиша тук продуктите, които пия - някои от месеци, други откогато се разболях, с които укрепих имунната си система.

Аз не съм доктор, показвам единствено неща, които са безвредни и които на мен са ми помогнали, не изисквам за нищо друго.

1. Аспирин протект всяка вечер.

2. Ресвератрол на таблетки. Естествен антибиотик и антиоксидант, който може да управлява инсулиновата устойчивост и подкрепя пациенти с диабет, наднормено тегло, сърдечно-съдови болести.

Съдържа се в дребни количества в качественото алено вино, по тази причина го назовават френския абсурд - счита се, че е една от аргументите французите да имат подобен невисок брой инфаркти при толкоз висока консумация на сирена и мазни храни. Ресвератролът понижава риска от формиране на кръвни съсиреци.

Смята се, че има и антираков резултат. Аз пия по една таблетка на ден, от марката Now, чието качество на продуктите съм доста удовлетворена, само че всеки е свободен да опитва с разнообразни типове. Смятам, че е незаместим асистент за сърцето при боледуващи от коронавирус.

3. Омега 3, по една таблетка на ден. Имайте поради, че има разреждащ кръвта резултат, в композиция с аспирина може да пристигна прекалено много.

4. Магнезий. Във всяка аптека продават магнезий, само че една от най-добре усвояваните форми от организма е магнезиевият цитрат.

Александър имаше навика да се върти по цяла нощ, откогато пие по една таблетка преди лягане, заспива непробудно. А спокойният първокласен сън е главният дирек на мощната имунна система.

Магнезият работи и върху нервната система, върху психическите положения, което го прави наложителен при тези равнища на неуравновесеност, в които живеем в последно време.

5. Най-важният съставен елемент за подсилване на имунитета смятам, че е кокосовото масло. Но не това масло, което продават в аптеките за козметични цели, купете си го от някой биомагазин. Има такива без мирис, избягвайте ги, те се вършат от некачествени орехи.

Изберете си едно хубаво кокосово масло, ще го познаете по цената - колкото по-скъпо, толкоз по-добре. Половин кг би трябвало да излезе към 25 лв. и да ви стигне за месеци.

Топлите си чаша мляко, разтваряте по една супена лъжица в него, добавяте захар, мед, канела, каквото желаете и пиете най-малко по един път на ден, в случай че сте с коронавирус - два-три пъти. В момента се вършат изследвания до каква степен кокосовото масло обезврежда вируса на коронавирус, маслото се употребява и в състава на медикаменти на заболели от ХИВ.

Причината е, че кокосовото масло има свойството да убива вируси, гъбички и бактерии поради високото наличие на лауринова, каприлова и капринова киселина. Установено е, че тези киселини пробиват мембраната на вирусите и бактериите и по този начин организмът бързо ги отстрани.

Кокосовото масло е с потвърден резултат върху вируса на морбили, грипен вирус, вирус на левкемия, пневмовирус, вирус на хепатит С, вирус на Епщайн Бар и доста други.

Средноверижните мастни киселини в кокосовото масло убиват бактерии като стрептококи, стафилококи, neisseria, която предизвиква гонорея и менингит, хеликобактер водачи, която предизвиква стомашни язви.

В началото е малко мъчно за приемане, организмът минава през очистителна рецесия и е вероятен лек дискомфорт, който обаче не би трябвало да ни отхвърля от кокосовото масло. Най-добре го консумирайте след хранене.

Ако имате някаква зараза или рана, или изгаряне, или херпес, намажете се с кокосово масло и ще разберете по какъв начин работи.

6. Чай от джинджифил, доста обичан. Веднъж смъкнах температурата на Александър единствено с чай от джинджифил. Нарязвате на тънки филийки пет-шест късчета от корена, сварявате ги в 300 мл вода, държите най-малко пет-седем минути след завиране - да стане по-лют и пиете.
Аз прибавям по половин изцеден лимон вътре и лъжичка захар, тъй като обичам да го пия парещ, а горещата вода унищожава изгодите от меда.

7. Спокойствие и единствено успокоение. И топла готвена храна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР