Съпругата на държавния глава Румен Радев – Десислава Радева разкри

...
Съпругата на държавния глава Румен Радев – Десислава Радева разкри
Коментари Харесай

Десислава Радева: Чувствах, че съм най-голямото зло в държавата

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева разкри по какъв начин се е чувствала след стъпването на нейния обичан в служба в изявление за "Дарик ". Това бе първото публично изявление на първата дама.

„ През последните месеци имах възприятието, че съм най-голямото зло в страната “, показа госпожа Радева.

Tя призна, че от "хейтърските " избрания, които ѝ дават, най си харесва „ Генерал Деси”. И се пошегува, че в случай че президентът Румен Радев е двузвезден военачалник, то тя е тризвезден.

Десислава Радева показа, че в музикално отношение е „ всеядно животно”. Така се разбра, че слуша освен рок и класическа музика, а и национална музика, и джаз. Радева добави, че харесва даже Азис в някои случаи. Първата ѝ огромна обич пък бил Дейвид Ковърдейл от рок бандата Whitesnake.

Тя описа за последните си начинания и акции, в които взе участие. Една от тях - „ Живата вода на България “, има за цел да запази традициите и фолклорните традиции.

„ Не съм част от президентството. Съпругата на Румен Радев съм, а той е президент. Не съм институция, не съм първа дама, това го няма в конституцията “, безапелационна бе тя.

Тя даде образец с първата на дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп, която разполага с бюджет, а това което Деси Радева прави се е финансирало само от щедрост.

Десислава Радева показа още, че е елементарно да е брачна половинка на Румен Радев, само че е мъчно да си брачна половинка на президента.

"Със Слави Трифонов се познавам още от 1990 година Но не съм била секретарка на Слави Трифонов, а на предаванията "Каналето " и "Хъшове ". Тези две излъчвания ми дадоха ужасно доста ", разяснява тя появилата се неотдавна в медиите информация.

"Но никой не ме пита, че съм била секретарка на Румен Христов от Съюз на демократичните сили, който беше министър на земеделието ", разяснява Радева.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР