Съпругата на Брус Уилис Ема Хеминг публикува нов пост, в

...
Съпругата на Брус Уилис Ема Хеминг публикува нов пост, в
Коментари Харесай

Съпругата на Брус Уилис: Той не е зеленчук

Съпругата на Брус Уилис Ема Хеминг разгласява нов пост, в който споделя за борбата на брачна половинка си с темпорално-фронтална деменция и отхвърля артистът към този момент да не изпитва " наслада от живота си ".

 

Новини с сходни заглавия се появиха неотдавна в доста таблоиди. Актьорът приключи кариерата си предходната година заради тежка диагноза - фронтална темпорална деменция. Заради тази диагноза той не може да си спомня думите от сюжетите, а в този момент, съгласно околните му, към този момент се бори и с тях.

 

 Добави изложение

 

" В заглавието написа, че брачният партньор ми към този момент не се радва на нищо - в този момент мога да кажа, че това е надалеч от истината. Имам потребност обществеността и тези, които пишат тези глупави заглавия, да спрат да плашат хората ". " Престанете да плашите хората, че щом им слагат диагноза за някакво неврокогнитивно заболяване, това значи: всичко свърши, да се прибираме, няма какво повече да забележим тук - не, тъкмо противоположното. " Тя сподели, че тяхната история е " цялостна със тъга и горест ", само че в нея има и " обич, връзки с околните, благополучие и наслада ".

 

 

 Добави изложение

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР