Съпругата на бившия председател на Nissan Motor Карлос Гон призова

...
Съпругата на бившия председател на Nissan Motor Карлос Гон призова
Коментари Харесай

Съпругата на бившия шеф на Nissan помоли Тръмп за помощ

Съпругата на някогашния ръководител на Nissan Motor Карлос Гон прикани президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп да разиска случая на брачна половинка й с японския министър председател по време на срещата на международните водачи, която е планувана да се организира в края на този месец.

"Бих желала президентът Тръмп да беседва с министър-председателя Шиндзо Абе за изискванията за обективен правосъден развой и да ме остави да беседвам с моя брачен партньор, а също и да подкрепям тази хипотеза за непорочност, до момента в който се потвърди, че е отговорен, "заяви брачната половинка на Карлос, Карол Гон, представена от Би Би Си.

Гон, който има френско, ливанско и бразилско поданство, е изправен пред обвинявания за финансови нарушавания. Бившият началник на Nissan отхвърля да признае виновност за финансови закононарушения и твърди, че е жертва на държавен прелом, обвинявайки някогашните си сътрудници в скрит план, с цел да го изгонят от председателското място в компанията Nissan.

Карол Гон съобщи, че не е разговаряла със брачна половинка си, защото той е бил наново задържан на 4 април, преди да бъде освободен под гаранция три седмици по-късно. "Казаха му, че едно от изискванията на гаранцията, т.е. рестриктивните мерки, е че не му е разрешено да приказва с мен, което намирам за нечовешко. Всичко това можеше да бъде прегледано вътрешно в компанията. Това не трябваше да стига толкоз надалеч и на всичкото от горната страна брачният партньор ми е почтен и времето ще потвърди истината, " означи Карол.

Шефът на алианса Renault-Nissan-Mitsubishi Карлос Гон беше арестуван на 19 ноември. Японската полиция заподозря 64-годишния управител за укриване на налози. Според обвиняванията, той съзнателно е изопачавал информацията за размера на личните си приходи. Следователите започнаха следствие на мениджъра след информации на неизвестен източник от самия авто тръст. Карлос Гон бе уволнен като ръководител на борда на шефовете на Nissan Motor Co. на 22 ноември.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР