Съпругата на бившия футболист на Арсенал и националния отбор на

...
Съпругата на бившия футболист на Арсенал и националния отбор на
Коментари Харесай

Булката изрита Аршавин година след сватбата


Съпругата на някогашния футболист на Арсенал и националния тим на Русия Андрей Аршавин Алиса Камина разгласи, че му е била шута година след сватбата.

Като причина тя уточни влошеното материално положение на футболиста и паниката си какво ще прави след привършване на кариерата. Според нея тъкмо това следва да се случи след два месеца, когато договорът му с казахстанския Кайрат изтече.

" Възрастните хора не се сърдят и карат, а взимат решения и си потеглят. Нямам нов мъж, просто го напущам. През цялото време цяла Русия говореше, че той ще ме напусне и остава сама с три деца на пътя, само че не щеш ли аз го изоставих. 

Между другото имам позната, която се омъжи още веднъж, а има четири деца. Честно материалното ми състояние се вложи след развода с първия ми мъж.

Той нямаше деца, до момента в който Андрей дава половината си заплата за прехрана на някогашната си жена, от която има три деца ", извади кирливите ризи на Аршавин на показ Казмина, която през февруари му роди четвърто дете - момиченце.

Така сумата по издръжките, които Аршавин ще заплаща, нараства, до момента в който приходите му се топят.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР