Съпругата на бившия финансов министър Милен Велчев - Симона, се

...
Съпругата на бившия финансов министър Милен Велчев - Симона, се
Коментари Харесай

Жената на Милен Велчев се наранила заради агресивно куче

Съпругата на някогашния финансов министър Милен Велчев - Симона, се е наранила след опит да отбрани кучетата си от нападателно куче на входа на Царската градина в София, написа в. " 24 часа ".
Според информацията Симона контузила ръката и гръбнака си, защото паднала по едни от стълбите, водещи към градината. Това се случило, откакто тя тръгнала да пази двата си йоркширски териера, които били нападнати от лабрадор. Версията на дамата на Милен Велчев е, че лабрадорът я е блъснал и поради това тя е паднала по стълбите.
По думите на Велчева, лабрадорът бил без намордник и тръгнал да атакува по-малките кучета. Стопаните на по-голямото куче закъснели с намесата и не отдали такова значение на случилото се, защото твърдели, че обстановката не била рискова и се скарали с дамата на Велчев. Намесил се и охранител от кола на частна компания, който станал несъзнателен очевидец на спора.
Велчева повикала полиция, а по случая е формирано разследване.
За случилото се стана ясно от пост на брачната половинка на Велчев във Фейсбук. Тя откровено се надява притежателите на лабрадора да бъдат открити и да бъдат осъдени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР