Съпругата на българския президент Румен Радев – Десислава, постави топка

...
Съпругата на българския президент Румен Радев – Десислава, постави топка
Коментари Харесай

Десислава Радева украси коледната елха на „Даунинг стрийт“ 10 с българска шевица

Съпругата на българския президент Румен Радев – Десислава, сложи топка с българска шевица на коледното дърво пред входа на резиденцията на английския министър председател на „ Даунинг стрийт “ 10 в Лондон преди приема, който Борис Джонсън даде на водачите на страните от НАТО, вечерта на 3 декември, написа vevesti.bg/.

Държавните и държавни ръководители на страните, членки на алианса, се събраха в английската столица на двудневна среща (3 и 4 декември) във връзка 70-годишнината на военно-политическия съюз.

Прием за гостите в Бъкингамския замък по-рано дадоха кралица Елизабет Втора и принц Чарлс. Както се вижда, на общата публична фотография президентът Румен Радев е седнал отдясно на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Ето и останалите водачи на алианса от фотографията:



Снимка от фейсбук страницата на Румен Радев
От ляво на третия ред: Ксавие Бетел министър-председател на Люксембург; Егилс Левитс, президент на Латвия, Гитанас Науседа – президент на Литва; Душко Маркович, министър-председател на Черна гора; Ерна Солберг, министър-председател на Норвегия; Марк Руте, министър-председател на Холандия; Зузана Капутова, президент на Словакия; Анджей Дуда, президент на Полша; Антонио Коща, министър-председател на Португалия; Клаус Йоханис, президент на Румъния; Марян Сареч, министър-председател на Словения.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР