Съпругата на Анхел ди Мария Хорхелина Кардосо разкри, че е

...
Съпругата на Анхел ди Мария Хорхелина Кардосо разкри, че е
Коментари Харесай

Жената на Ди Мария била отвратена от Манчестър още преди трансфера

Съпругата на Анхел ди Мария Хорхелина Кардосо разкри, че е останала огорчена от Манчестър още преди нейният обичан да напусне Реал Мадрид и да премине в Манчестър Юнайтед. Ел Фидео се провали с гръм и тропот на " Олд Трафорд ", само че не това е повода Хорхелина да не хареса британския град. " Ужасно е, извънредно е ", споделя тя за Манчестър година преди прехвърлянето на Анхел.

" Бяхме там на посетители на Агуеро и дъщерята на Марадона, когато бяха дружно. Когато си тръгнахме от там споделих на Анхел. " Ако те купуват някъде, дано да не е в Англия. Какъв смут! Една година по-късно бяхме в Англия ", разкрива тя, представена от испанските медии. Вижте тази обява в Instagram.
Amor infinito

Публикация, споделена от Jorgelina Cardoso (@jorgelinacardoso26) на Окт 13, 2019 в 2:55 PDT

" Вижте, бяхме в Мадрид и Анхел играеше в най-хубавия тим в света. Беше съвършено. Климатът е съвършен, храната е фантастична. Тогава Анхел пристигна при мен и ми сподели: " Излезе тази оферта от Манчестър. В Испания ни нарекоха " песетерос " (паричковци). Да, може би бяхме. Но в случай че работиш в една компания и пристигна друга и ти предложи двойно, незабавно ще отидеш ", аргументира се тя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР