Съпругата на Андрей Слабаков - Ернестина Шинова е била принудена

...
Съпругата на Андрей Слабаков - Ернестина Шинова е била принудена
Коментари Харесай

Актрисата Ернестина Шинова се раздели със Слабаков

Съпругата на Андрей Слабаков - Ернестина Шинова е била принудена да се раздели с евродепутата, защото се върна в София поради стартиралия сценичен сезон, написа flagman.bg. Актрисата има планувани участия в няколко пиеси и няма по какъв начин да остане при мъжа си в Белгия, а на режисьора-политик се постанова да взе участие в съвещанията на Европарламента.

При първа опция Андрей ще си пристигна в София, с цел да бъде с жена си в къщата им в Бояна и да се види с околните си. Откакто Слабаков стана евродепутат, непрекъснатите раздели са мъчителни и за двамата съпрузи, привикнали да са на всички места дружно. Шинова обаче не е съгласна да изостави кариерата си на актриса, с цел да се пресели в Белгия, до момента в който трае евродепутатския мандат на мъжа ѝ.

Още откакто стана ясно, че Андрей поема по пътя на европолитиката, двамата обясниха, че най-вероятно оттук насетне и двамата постоянно ще летят сред двете европейски столици, с цел да са оптимално време дружно. Не е загадка, че Слабаков, въпреки и абсурден в публичното си държание, е много закостенял към фамилията и държи да е до жена си нонстоп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР