Съпругата на Алексей Навални призова евродепутатите да се борят заедно

...
Съпругата на Алексей Навални призова евродепутатите да се борят заедно
Коментари Харесай

Юлия Навалная призова евродепутатите да се борят срещу „организираната престъпна група“ на Путин

Съпругата на Алексей Навални прикани евродепутатите да се борят дружно против „ проведената незаконна група “ на Владимир Путин.

Юлия Навалная направи послание в Европейския парламент, по време на което предизвести, че глобите няма да наранят съветския президент, а гибелта на опозиционера е потвърдила, че договарянията с Путин са невъзможни.
По негова заповед Алексей беше малтретиран три години - гладуваше в дребна килия от камък, откъснат от външния свят. С отказани визити, телефонни позвънявания и даже писма. След това го убиха... Нямате си работа с политик, а с кървясъл мафиот.
Юлия Навалная, брачна половинка на Алексей Навални

По думите ѝ евродепутатите би трябвало да работят против проведената престъпност в личните си страни, с цел да открият тези, които оказват помощ на съветския президент. Тя означи и втората годишнина от началото на нашествието в Украйна.
В тази борба имате надеждни съдружници - десетки милиони руснаци, които са против Путин, против войната, против злото, което носи... Съпругът ми няма да види по какъв начин наподобява красивата Русия на бъдещето, само че ние би трябвало да я забележим.
Юлия Навалная, брачна половинка на Алексей Навални

Прощалната гала на рецензия на Кремъл ще се организира в петък в черква в Москва. За това излиза наяве, откакто по-рано говорителката му заяви, че погребални организации отхвърлят да правят услуги, като на едно от местата им споделили, че имат възбрана да работят с екипа на Алексей Навални.

„ Мислех, че през 12-те дни след гибелта на Алексей ще имам време да се приготвя за тази тирада. Но първо чакахме една седмица, с цел да вземем тялото му и след това да организираме заравяне. После избрах гробище и ковчег. Още не съм сигурна дали ще бъде умерено, или полицията ще арестува тези, които са пристигнали да се сбогуват с Алексей “, сподели Навалная.

Накрая в символ на поддръжка - евродепутатите изпратиха Юлия Навалная с овации.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР