Съпругата на актьора Уил Смит – Джейда Пинкет-Смит, разкри в

...
Съпругата на актьора Уил Смит – Джейда Пинкет-Смит, разкри в
Коментари Харесай

Съпругата на Уил Смит му кръшкала с певец - slava.bg

Съпругата на артиста Уил Смит – Джейда Пинкет-Смит, разкри в ефира на Интернет-шоуто Red Table Talk истината за своя извънбрачен разказ с артиста Аугусто Алсина, написа The Hollywood Reporter.

Джейда е удостоверила, че преди към 4 години и половина е имала връзка с изпълнителя, само че опровергала информацията, че мъжът й е дал „ благословията “ си за това. В оня миг двамата преживявали огромни компликации в брака си и краткотрайно се разделили, тъй че утвърждението на брачна половинка й не било нужно на актрисата.

По думите на Джейда, тя почнала флирта с Алсина, тъй като „ просто желала да се усеща добре “, защото психическото й положение тогава било доста „ нежно “. Благодарение на тази връзка на шоколадовата хубавица се удало да се опълчи на личната си „ прочувствена незрелост и безпомощност “.

По-рано самият Аугусто Алсина беше декларирал, че в течение на дълго време се е срещал с благоверната на Уил Смит, освен това връзката им одобрил самият артист, защото двойката имала „ отворени връзки “. По думите на 27-годишния артист, с Джейда го срещнал по-големият й наследник Джейдън през 2015 година Оттогава те били неразделни. Както Уил Смит, по този начин и жена му обаче опровергават тази информация.

Източник: Монитор
Снимка: БТА
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР