Съпругата на – Деница, отново се е върнала на работа,

...
Съпругата на – Деница, отново се е върнала на работа,
Коментари Харесай

Нов етап започна в живота си съпругата на Волен Сидеров

 Съпругата на – Деница, още веднъж се е върнала на работа, откакто през последните 5 години бе напълно отдадена на грижите на техния общ правоприемник – Волен-младши. Красивата Деница, която преди майчинството има дълготраен стаж на народен представител, защото бе депутат в цели три следващи Народното събрание, този път не е изкушена от политиката, а от малкия екран.

Макар да е приключила " Технология и ръководство на превоза “ в Техническия университет в София, Сидерова постоянно е била привлечена от екрана и изкуствата. Нейното ново амплоа е на тв водеща на предаването " Дух и материя “, което се излъчва по малкия екран на всяка неделя от 18:20 ч.

" В предаването ще демонстрираме забравени или съзнателно потулвани истории на забележителни български и международни персони. Щe се опитаме да осветлим загадки мистерии, ще развенчаваме легенди, ще погледнем остарели истории под нов ъгъл. Всички клишета тук са неразрешени “, анонсира формата си Деница, която посвети първите му епизоди на пророка Дядо Влайчо.

Междувременно дамата на водача на " Атака “ напълно не е загърбила другите си увлечения. Нейната последна пристрастеност, както " Ретро “ разкри, е тромпетът и тя посещава специфични уроци при професионален музикант, с цел да се учи да свири. Деница върти и семейството и е отдадена майка на дребния Волен, който се появи на бял свят на 17 септември 2015 година На него му следва предучилищна група и подготовка за първи клас, само че той още от 3-годишен знае писмеността, счита, брои и чете безпроблемно. Лидерът на " Атака “ нееднократно е споделял, че дребният Волен е сбъднатата му фантазия.

Откакто почувствал, че желае да бъде родител, постоянно се надявал на момче, което да продължи рода. Това обаче, което малко на брой знаят, е, че преди Волен-младши да се роди, Сидеров отправял молебствия към света Богородица да го подари с мъжка рожба, написа " Ретро ".

" Отидох в " Св. Александър Невски “ да се помоля. Тогава не знаех, че иконата на света Богородица е пристигнала там. Всички се молеха и аз се подредих на опашката. Тогава в действителност се помолих да ми се роди момче, и то от Деница. Богородица чу молбата ми и след по-малко от година се роди Волен “, споделя политикът, който в последно време е още по-отдаден на духовното и промени даже името на партията си на " Атака за Православна България “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР