Съпругата му искала да узнае повече за европейския си произход

...
Съпругата му искала да узнае повече за европейския си произход
Коментари Харесай

Мъж подари ДНК тест на жена си и разкри скандална тайна 

Съпругата му желала да узнае повече за европейския си генезис и той решил да й помогне, без да подозира за ужасяващите последствия

Мъж подари на брачната половинка си ДНК тест и разкри страшна фамилна загадка. Историята си той реши да показа с потребителите на обществената мрежа Reddit.

Мъжът споделя, че двамата с жена си са израснали в дребен град, където са живели няколко генерации от фамилиите им.

"Миналата година й подарих комплект за ДНК тест, тъй като искаше да научи повече за европейските си корени. След това и сестра й реши да си направи тест ", споделя той.

Ще ви се свие сърцето, не е за поверие какво застигна двама влюбени

Резултатите били повече от шокиращи. Според проучването, майка му и вуйна му били биологични родственици на жена му и сестра й.

Узнавайки истината, жена му се обърнала към майка си за пояснение. "Свекърва ми се разплака и сподели, че като дете някой й е споделил, че биологичният й татко в действителност е бащата на моята майка ", прибавя той.

Героят на историята се принудил да позвъни на майка си, с цел да я попита дали е осведомена със слуховете, че татко й може да има извънбрачни деца.

"За миг тя замълча, а по-късно призна, че знае това и го счита за истина, тъй като татко й бил прочут блудник ", предава думите й създателят.

Така се оказало, че се е оженил за братовчедка си. Той обаче разяснява, че със брачната половинка си нямат и не възнамеряват деца, защото всеки от тях към този момент има по три деца от предходния си брак. /jenata. blitz. bg


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР