Съпругата и другото дете на шофьора оцеляха. Караджа шофирал микробус

...
Съпругата и другото дете на шофьора оцеляха. Караджа шофирал микробус
Коментари Харесай

Това Е Джамал Караджа Който Погуби 4 На Тракия . Карал Е В Аварийната Лента

Съпругата и другото дете на водача оцеляха. Караджа карал микробус " Фолксваген Транспортер " с висока скорост в спешната лента и се блъснал в спрял товарен автомобил " Мерцедес ". При конфликта, бусът се преобърнал.

Днес прокурорът показа роман на директен очевидец на смъртоносния случай. Мъжът описа, че е карал с към 110 километра в час, когато турският лидер го изпреварил отляво, по-късно се отклонил към спешната лента и " необяснимо " - по думите на очевидеца, се врязал в задната част на камиона.

Защитата на турчина обаче нападна водача на камиона и показанията му - за какво и дали в действителност е бил спрял в спешната лента. Пред проверяващи лидерът на тежкотоварния автомобил твърдял, че се наложило да спре, тъй като имал заболели бъбреци и трябвало да отиде до тоалетна.

Прокуратурата желае налагане на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража " поради неоспорими доказателства, че Джамал Караджа е предизвикал злополуката и гибелта на четирима души. Той не е осъждан, само че съгласно прокуратурата може са се укрие, защото няма жителство в България, има немско поданство. Роден е в Германия и там живее със фамилията, минавал е през България пренос.

" Жертвите са неговото семейство и с тази покруса ще живее цялостен живот. Не може в този случай да се наложи тази мярка поради това, че няма адрес в България. Той има непрекъснат адрес в страна член на Европейския съюз ", съобщи юристът на Джамал. Той добави, че упорства за по-лека мярка или парична гаранция.

Магистратите обаче решиха, че Караджа би трябвало да остане за непрекъснато в ареста.

Решението на Апелативния съд е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР