Съпругата Амал сложи край на аферата на холивудския идол Джордж

...
Съпругата Амал сложи край на аферата на холивудския идол Джордж
Коментари Харесай

Джордж Клуни слиза от моторите

Съпругата Амал постави завършек на аферата на холивудския кумир Джордж Клуни с расовите мотоциклети. По гледище на жена си отсега нататък артистът ще заобикаля да се качва на две колела и това е доказано публично от фамилията. През лятото Клуни катастрофира с мотопед на остров Сардиния, като по знамение се отърва без съществени контузии след удара с автомобил. Преди десетина години красавецът също претърпя случай в Съединени американски щати. Тогавашната му другарка Сара Ларсон, която се возеше с него, нарани крайници си при рухването.

 55-2-6kol

Любимите мотоциклети на Клуни са от марката Harley-Davidson. Те ще бъдат продадени на търгове за благотворителни цели. Първият разгласен за обмен е моделът Dresser Touring Ultra Limited FLHTK от мощно лимитирана серия, минал по-малко от 40 км след произвеждането си през 2017 година Моторът е персонализиран особено за Клуни и върху резервоара му е инкрустиран неговият подпис. Задвижването се реализира от паметния мотор Milwakee-Eight с работен размер 1746 куб. см и двойно изстудяване, който генерира въртящ миг 154 Nm при 3250 оборота. Моторът е комбиниран с 6-степенна трансмисия с хидравличен съединител.

 55-3-6kol

Това е един от открояващите се мотоциклети в гаража на Клуни. Той не е единственият обожател на двуколесните машини измежду холивудските звезди. Същата пристрастеност изпитват Брад Пит, Хю Лори, Том Круз, Райън Гослинг, Джон Траволта, Клинт Истууд, Орландо Блум и други звезди. За вбъдеще Клуни ще кара някоя от суперколите си. Той има богата сбирка от коли на обща стойност над 2 милиона $.

 55-4-6kol
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР