Съпругът й изневери и искаше да я напусне. Тя разбра

...
Съпругът й изневери и искаше да я напусне. Тя разбра
Коментари Харесай

Фотографска изложба, която промени съдбата на една млада двойка

Съпругът й изневери и искаше да я напусне. Тя разбра всичко и провали проектите му.

Юлия постоянно е била в центъра на вниманието. Тя умее да очарова хората без изпитание. Организираше забавни празненства. На едно от тях срещна бъдещия си брачен партньор. Всички бяха сюрпризирани от тяхната връзка. Той не беше подобаващ за нея – непретенциозно момче, израснало на село и пристигнало в огромния град да търси шанса си.

Особено мъчно й беше на фамилни срещи. Когато взеха решение да се оженят, фамилията й оказа помощ за всичко, за разлика от роднините на Влади. Родителите на булката се опитваха да им дадат, колкото е допустимо повече. Подариха им апартамент и им помогнаха с покупката на кола.

Но Влади се отнасяше студено към родителите на жена си и не разказваше нищо за своите. Споменаваше единствено братовчедка си Емилия, която от дълго време емигрирала в чужбина. Юлия не се наскърбяваше на брачна половинка си. Обясняваше си това негово държание с сложното му детство. Нежността му към нея се ускори, когато разбра, че ще имат дете. Сега той мислеше единствено за това по какъв начин да обезпечи бъдещето на фамилията си: откри си друга работа и рядко беше у дома. Юлия беше щастлива, макар че се усещаше малко самотна.

Тя взе обстановката в свои ръце, отвори уеб страницата на града и потърси забавни събития. Най-интересното от тях й се стори една фотоизложба. Тя обичаше да снима от дете, само че реши да остави пристрастеността си на равнище занимание. И въпреки всичко тематиката за фотографията я очарова.

Тази година изложбата беше проведена от един от най-хубавите фотографи в града. Решил да разсее тъгата на града с красиви фотоси на влюбени, които направил в родния си град. Събитието обещаваше да бъде забавно. Разглеждайки влюбените хора на фотосите, Юлия с трогване си напомни първите си срещи с Влади.

Изведнъж сърцето й се разтуптя мощно. На една фотография тя видя Влади. Той държеше в ръцете си съмнително познато момиче, което целуваше. Тя позна младата дама. Това беше братовчедката, за която той говореше рядко. Тя реши да заведе брачна половинка си на изложбата. Виждайки фотографията, той не отхвърли. Тази млада дама не беше негова братовчедка. Тя даже не беше негова другарка. На фотографията брачният партньор й целуваше своята бъдеща младоженка.

Момичето в действителност се споделяше Емилия и живееше в Холандия. Влади прекарваше всичките си по този начин наречени командировки там. Очевидно младият мъж в действителност искаше да се реалокира там. От време на време Емилия идвала на посетители на бъдещия си брачен партньор и внезапно попаднали в обектива на локален фотограф.

Вижте още: Нямам време за подправени другари

Оказа се, че той от дълго време е възнамерявал всичко. Юлия беше шокирана, тъй като той освен й изневери, само че и я умоляваше на колене да не споделя нищо на Емилия. И тя, явно, не знаеше нищо за обстоятелството, че бъдещият й брачен партньор има бременна брачна половинка.

Юлия се възползва от момента, взе телефона от брачна половинка си и се обади на Емилия. Тя също беше шокирана от чутото. Оказа се, че родителите й са доста богати. Най-вероятно техните пари са били в мозъка на хитрия Влади.

Между другото, той даже имаше проект да се отърве от Юлия и да продаде жилището им. За благополучие ориста постанови друго.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР