Съпругът на загиналата при катастрофа на 24 декември зам.-кметица на

...
Съпругът на загиналата при катастрофа на 24 декември зам.-кметица на
Коментари Харесай

Съпругът на загиналата при зверска катастрофа зам.-кметица на Кричим остава в кома

Съпругът на починалата при злополука на 24 декември зам.-кметица на Кричим инж. Нурджан Ристемова – Ерол Мустафов, на 46г., остава в сериозно положение в болница. При жестокия преден удар край мелницата до село Куртово Конаре с изключение на Нурджан, починаха и двете й деца – момченце на 6г. и момиче на 15 година Трагедията точно на Коледа почерни Кричим, а кметът Атанас Калчев разгласи 26 декември за ден на печал, написа " Монитор ".

При тежкото пътнотранспортно произшествие оцеляха единствено двамата водачи, които тогава бяха откарани в болница с заплаха за живота. 46-годишният Ерол, който е карал „ БМВ”, е бил целият натрошен и с политравми. В болничното заведение бил признат в Клиниката по анестезиология и интензивно лекуване, където бил подложен на изкуствено дишане и бил в кома. Другият лидер на 31 години е с фрактура на единия крайник и е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология в УМБАЛ „ Св. Георги”.

Катастрофата стана към 15,30 часа на 24 декември, когато 4-членното семейство от Кричим се прибирало към дома си след покупки в Пловдив. Нурджан и Ерол, дружно с децата, си купили нов тв приемник за Коледа малко преди нещастието. Тя се случила при завоя до мелницата край село Куртово Конаре, където бмв-то им се блъснало челно в камионче с 31-годишен водач зад кормилото.

Тежкият удар бил запечатан от охранителните камери на близката мелница, които били предадени на полицията. От записите се виждало по какъв начин камиончето, което се движело към Пловдив, навлязло в насрещното. Заради тази маневра се наложило Ерол да завърти кормилото наляво, като по този начин навлязъл и той в лентата за насрещно придвижване. Това била единствената му допустима маневра, защото в негово дясно била оградата на мелницата. В този миг обаче камиончето се върнало в своята лента за придвижване и тогава настъпил челният удар, обясниха източници, близки до следствието.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР