Съпругът на председателката на Младежко ДПС в Сунгурларе Димитрина Събева,

...
Съпругът на председателката на Младежко ДПС в Сунгурларе Димитрина Събева,
Коментари Харесай

Пребиха съпруга на председателка в ДПС

Съпругът на председателката на Младежко Движение за права и свободи в Сунгурларе Димитрина Събева, в бил пребит. Това излиза наяве от декларация на Централния избирателен щаб на партията, изпратена до медиите.

" На 10 октомври, към 23:00 часа в град Сунгурларе беше пребит в дома му брачният партньор на председателката на Младежко Движение за права и свободи Сунгурларе Димитрина Събева, която е член на предизборния екип на претендента на Движение за права и свободи за кмет на община Сунгурларе Хатидже Георгиева. Три лица нахлуват в дома му с крясъци „ Ние нали предупредихме брачната половинка ти да не се занимава с политика. “ и „ Каква работа имате вие българите в Движение за права и свободи при тези турци? “.

Следва тежък побой. Централният избирателен щаб изрично стачкува против този акт на принуждение, който опорочава цялата предизборна акция и подставя под подозрение честността на изборите и демокрацията в страната. Вече 30 години Движение за права и свободи води политика на приемливост, взаимно почитание сред другите религиозни групи. Нашата партия сплотява българи, турци, роми - всички етноси. Вярваме, че това е верният път на модерна, европейска България ", се показва в декларацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР