Съпругът на най-добрата ни спринтьорка Ивет Лалова - Симоне Колио,

...
Съпругът на най-добрата ни спринтьорка Ивет Лалова - Симоне Колио,
Коментари Харесай

Осъдиха съпруга на Ивет Лалова за незаконен строеж

Съпругът на най-хубавата ни спринтьорка Ивет Лалова - Симоне Колио, е получил едногодишна присъда с отсрочено осъществяване, или условна, поради противозаконен градеж, заяви ilmessaggero.it. Същата глоба са получили още двама - Еторе Фабиани и Доменико Конти.

Причината е в противозаконен градеж на маза от 226 квадратни метра на вилата в Канталиче, където живее семейство Колио. Сега всичко би трябвало да се събори и възвърне в първичния му тип.

Еторе Фабиани е архитектът на постройката и съгласно съда не е спазил плана, който е изготвил. Конти пък е общинският чиновник, който издава разрешенията и е трябвало да следи тъкмо какво се строи.

Единственият оневинен е предприемачът Анджело Джентилечи, който потвърдил, че единствено е изпълнявал наставленията на Фабиани.

Имало е и обвиняване за нелегално изхвърляне на боклуци, което обаче не било потвърдено от прокуратурата и поради това е снето.

Според италианските публицисти наказването е двойно от това, което се поставя по закон, като към момента не е ясно какви са доводите на ръководителя на правосъдния състав Карло Сабатини и сътрудниците му Отричио и Панариело.

Симоне Колио се е опитал да се отбрани, като е потвърдил, че в интервала от 2012 до 2014 година, когато е финансирал градежа, е бил по надпревари в Италия и чужбина и не е имало кой да следи работата. Това обаче не е признато от правосъдния състав.

Вилата на Симоне и Ивет се намира в покрайнините на Риети. По време на огромното заметресение в Италия там откриха заслон десетки закъсали фамилии, останали без покрив.

Симоне, който бе част от най-хубавата щафета на Италия, приключи кариерата си и сега е един от най-хубавите физиотерапевти в леката атлетика.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР