Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич официално е бил убит,

...
Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич официално е бил убит,
Коментари Харесай

Официално! Съпругът на Наталия Гуркова е УБИТ!

Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич публично е бил погубен, научи HotArena. Инцидентът е станал в ЮАР през вчерашния ден вечерта в град Бедфордвю, близо до Йоханесбург.

По информация на управляващите в Йоханесбург, мъжът е убит на светофар Бедфордвю, Гаутенг, в понеделник вечерта.

Свидетели описват, че двама мъже на мотор са следвали автомобила, спрели са тъкмо до него и са произвели два изстрела против лидера, през страничното стъкло.

След което са избягали. Властите отхвърлят да оповестят детайлности за самоличността на жертвата, както и какви са вероятните аргументи за стрелбата. По-късно в обществената мрежа Туитър се появи информация, че жертвата е Джордже Михалевич–съпруг на мис България Наталия Гуркова.

Джордже Михалевич е прочут предприемач, за който се счита, че има връзки с подземния свят. Той управляваше бизнес с диаманти в Африка и от години фамилията живее в Йоханесбург.

Сръбският бизнесмен е прочут още като „ Джордж Холивуд ” и е притежател на фирмите Sandton Gold и Diamond Exchange и Salon Prive.

Полицейският представител в Бедфордвю, Андре де Жардер разгласи: " Жертвата е спряла на светофара до Клоуф и Ван Бюрен роуд. Докато е чакал на светофара, до него е спрял един мотор с две лица, които са го простреляли през прозореца. Разследването продължава. "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР