Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е убит. Покушението е

...
Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е убит. Покушението е
Коментари Харесай

Убиха мъжа на Наталия Гуркова!

Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е погубен. Покушението е извършено вчера вечерта в град Бедфордвю в ЮАР покрай Йоханесбург. По информация на локалните управляващи мъжът е убит на светофар. Свидетели описват, че двама мъже на мотор са следвали автомобила, спрели са тъкмо до него и са произвели два изстрела против лидера през страничното стъкло, след което са избягали. Властите отхвърлят да оповестят детайлности за самоличността на жертвата, както и какви са вероятните аргументи за стрелбата.

По-късно в обществената мрежа Туитър се появи информация, че жертвата е Джордже Михалевич – брачен партньор на Мис България Наталия Гуркова. Капитан Андре де Жардер сподели пред TimesLIVE, че жертвата преди малко била обядвала в ресторант в Бедфордвю и е пътувала към дома си, когато е била нападната. Мотоциклетът е бил марка " Кавазаки ". " Той е спрял на светофар и двама обвинени на мотоциклет са се доближили до него. Те са стреляли ", сподели Жардер. " Не можем да кажем какъв брой тъкмо изстрела са били създадени, нито какъв брой тъкмо са уцелили водача. След това той е траял да кара колата си още 100 метра, излязъл е и е паднал на земята ", разкри още капитанът от локалната полиция. 

От там обявиха, че макар подозренията за връзка на подземния свят в покушението, претекстовете за него към момента не са известни. " Самоличността на жертвата към момента не може да бъде оповестена публично, тъй като за кончината му към момента не са известени неговите родственици ", сподели Жардер. Джордже Михалевич е прочут предприемач, за който се счита, че има връзки с подземния свят. Той управляваше бизнес с диаманти в Африка и от години фамилията живее в Йоханесбург. Сръбският бизнесмен е прочут още като " Джордж Холивуд " и е притежател на фирмите Sandton Gold и Diamond Exchange и Salon Prive.  

Информацията за това, че разстреляният човек е точно Михалевич, бе публикувана първо в Туитър от локалната проверяваща журналистка Манди Уинър. Тя направи това посредством пост в обществената мрежа. В профила си журналистката напомня, че се е срещала с Михалевич в Сандтън Голд и Борсата за диаманти преди години, когато той е въртял бизнес с Караджич. Той също е бил и другар с Крис Куреметис, прочут още като Господин Големия, който бе убит в The Cradle. Михалевич е бил харизматичен мъж и постоянно е твърдял, че бизнесът му е чист и легален. Тя написа още, че той е женен за кралица на хубостта от България, написа " Блиц ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР