Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е разстрелян и убит.

...
Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е разстрелян и убит.
Коментари Харесай

Застреляха съпруга на Наталия Гуркова в ЮАР

Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е разстрелян и погубен. Покушението е осъществено през вчерашния ден вечерта в град Бедфордвю в ЮАР, покрай Йоханесбург. По информация на локалните управляващи, мъжът е убит на светофар Бедфордвю.

Свидетели описват, че двама мъже на мотор са следвали автомобила, спрели са тъкмо до него и са произвели два изстрела против лидера, през страничното стъкло, след което са избягали.

Diamond/Gold dealer shot dead in the Bedfordview hit. pic.twitter.com/n0My4RrZVH

— Yusuf Abramjee (@Abramjee) September 24, 2018

Властите отхвърлят да оповестят детайлности за самоличността на жертвата, както и какви са вероятните аргументи за стрелбата. По-късно в обществената мрежа Туитър се появи информация, че жертвата е Джордже Михалевич–съпруг на мис България Наталия Гуркова.

Капитан Андре де Жардер сподели пред TimesLIVE, че жертвата одеве била обядвала в ресторант в Бедфордвю и е била на път към дома си, когато е била нападната. Мотоциклетът е бил марка „Кавазаки“. „Той е спрял на светофар и двама обвинени на мотоциклет са се доближили до него. Те са стреляли през прозореца“, сподели Жардер.

„Не можем да кажем какъв брой тъкмо изстрели са били създадени, нито какъв брой тъкмо са уцелили водача. След това той е траял да кара колата си още 100 метра, излязъл е и е паднал на земята“, разкри още капитанът от локалната полиция. По данни на управляващите, въпреки подозренията за ръката на подземния свят в покушението, претекстовете за него към момента не са известни, осведоми „Блиц„.

„Самоличността на жертвата към момента не може да бъде оповестена публично, тъй като за кончината му към момента не са известени неговите роднини“, съобщи Жардер.

PHOTOS Bedfordview shooting. Blue Porsche. Two white men on motorbikes. No bullet casings. pic.twitter.com/J4J66hCTXC

— Mandy Wiener (@MandyWiener) September 24, 2018

Джордже Михалевич е прочут предприемач, за който се счита, че има връзки с подземния свят. Той управляваше бизнес с диаманти в Африка и от години фамилията живее в Йоханесбург.

Сръбският бизнесмен е прочут още като „ Джордж Холивуд ” и е притежател на фирмите Sandton Gold и Diamond Exchange и Salon Prive.

Информацията за това, че разстреляният човек е точно Михалевич бе публикувана първо в Туитър от локалната проверяваща журналистка Манди Уинър. Тя направи това посредством пост в обществената мрежа.

The man killed in a hit in Bedfordview yesterday was George Mihaljevic, a well known businessman with ties to the underworld. Also known as ‘Hollywood George’, he used to own the Sandton Gold and Diamond Exchange and Salon Prive. He’s of Serbian/Montenegrin descent. #Mihaljevicpic.twitter.com/uq0uJ323q3

— Mandy Wiener (@MandyWiener) September 25, 2018

В профила си журналистката напомня, че се е срещала с Михалевич в Сандтън Голд и Борсата за диаманти преди години, когато той е въртял бизнес с Караджич. Той също е бил и другар с Крис Куреметис, прочут още като Господин Големия, който бе убит в The Cradle. Михалевич е бил харизматичен мъж и постоянно е твърдял, че бизнесът му е чист и легален. Тя написа още, че той е женен за кралица на хубостта от България. Двамата имат две дребни деца. Те в този момент живеят в България. Преди години бащата на Михалевич е бил похитен и обичай.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР