Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е разстрелян и убит.

...
Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е разстрелян и убит.
Коментари Харесай

Черна вест от ЮАР: Двама килъри са разстреляли мъжа на Наталия Гуркова в луксозно Порше на светофар

Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е разстрелян и погубен. Покушението е извършено вчера вечерта в град Бедфордвю в ЮАР, покрай Йоханесбург. По информация на локалните управляващи, мъжът е убит на светофар Бедфордвю.

Свидетели описват, че двама мъже на мотор са следвали автомобила, спрели са тъкмо до него и са произвели два изстрела против лидера, през страничното стъкло, след което  са избягали.

Властите отхвърлят да оповестят детайлности за самоличността на жертвата, както и какви са вероятните аргументи за стрелбата. По-късно в обществената мрежа Туитър се появи информация, че жертвата е Джордже Михалевич–съпруг на мис България Наталия Гуркова.

Капитан Андре де Жардер сподели пред TimesLIVE, че жертвата одеве била обядвала в ресторант в Бедфордвю и е била на път към дома си, когато е била нападната. Мотоциклетът е бил марка " Кавазаки ". " Той е спрял на светофар и двама обвинени на мотоциклет са се доближили до него. Те са стреляли през прозореца ", сподели Жардер. Не можем да кажем какъв брой тъкмо изстрели са били създадени, нито какъв брой тъкмо са уцелили водача. " След това той е траял да кара колата си още 100 метра, излязъл е и е паднал на земята ", разкри още капитанът от локалната полиция. 

От полицията обявиха, че макар подозренията за ръката на подземния свят в покушението, претекстовете за него към момента не са известни. " Самоличността на жертвата към момента не може да бъде оповестена публично, тъй като за кончината му към момента не са известени неговите родственици ", сподели Жардер.  

 A view of the vehicle that belonged to a man who was shot dead in Bedfordview by two unknown criminals. Picture: @MandyWiener/Twitter

Джордже Михалевич е прочут предприемач, за който се счита, че има връзки с подземния свят. Той управляваше бизнес с диаманти в Африка и от години фамилията живее в Йоханесбург.
 

 Преглед на изображението в Twitter  Преглед на изображението в Twitter

Сръбският бизнесмен е прочут още като „ Джордж Холивуд ” и е притежател на фирмите Sandton Gold и Diamond Exchange и Salon Prive.



 

 Преглед на изображението в Twitter
Информацията за това, че разстреляният човек е точно Михалевич бе публикувана първо в Туитър от локалната проверяваща журналистка Манди Уинър. Тя направи това посредством пост в обществената мрежа.
 
 Преглед на изображението в Twitter  Преглед на изображението в Twitter
В профила си журналистката напомня, че се е срещала с Михалевич в Сандтън Голд и Борсата за диаманти преди години, когато той е въртял бизнес с Караджич. Той също е бил и другар с Крис Куреметис, прочут още като Господин Големия, който бе убит в The Cradle. Михалевич е бил харизматичен мъж и постоянно е твърдял, че бизнесът му е чист и легален. 

Тя написа още, че той е женен за кралица на хубостта от България. Двамата имат две дребни деца. Те в този момент живеят в България. Преди години бащата на Михалевич е бил похитен и обичай.    

Превод и редакция: Блиц
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР