Съпругът на Мис България Наталия Гуркова – Джордже Михалевич, който

...
Съпругът на Мис България Наталия Гуркова – Джордже Михалевич, който
Коментари Харесай

Мъжът на Наталия Гуркова криел убиеца на Аркан!

Съпругът на Мис България Наталия Гуркова – Джордже Михалевич, който беше разстрелян в понеделник вечерта в ЮАР, е бил изнудван от сръбски и черногорски наркотрафиканти за пари, написа „ Галерия “ базирайки се на свои източници.

Хора на мафиота Дарко Шарич са го заплашвали, че в случай че не регистрира постоянно милиони от бизнеса си с елмази може да пострадат жена му и децата му. Това принудило Михалевич да го съобщи на полицията.

Мъжът на Гуркова бе разстрелян пред очите на десетки хора на светофар в Бедфорвю. Двамата убийци на мотор „ Кавазаки “ го следвали от ресторанта, в който вечерял и издебнали подобаващ миг да го унищожават. Полицаите настояват, че точно рекетът против Шарич го е предиздвикал да го натопи пред ченгетата. Това предиздвикало Шарич и приятелите му да унищожават предприемача. Наркотрафикантът, който беше търсен в Сърбия, владее бизнеса с кокаин от Латинска Америка за Европа. Той бе разгласен и за мозъка на мафията на Балканите. Беше закопчан преди 4 години и наказан на 20 години затвор.

Разследващите считат, че има най-малко още две версии за убийството.

Черногорският предприемач, който се занимава с бизнес с брилянти, имал проблеми с грузинска конкурентна мафия . Местните служители на реда обаче не са засичали директни контакти на предприемача и опасност от грузинците, тъй че тази версия е минимум евентуална.

Две седмици преди покушението Джордже е бил в България, където дружно с Наталия е участвал на откриването на столичен клуб.   Запознати настояват, че по-късно е отпътувал за Сърбия. Среща там довела до съдбовния случай, твърди другата версия. Мафиоти  от западната ни съседка били гневни, тъй като дълго време Джордже укривал килъра на Желко Ражнатович – Аркан Милан Джурич. Той бе наказан в Сърбия, само че избяга в ЮАР. Преди пет месеца беше убит там, като Михалевич. Не я ясно за какво брачният партньор на Гуркова се е забъркал с убиеца, само че това може да е коствало живота му. Той е знаел, че е на мушката, само че даже е нямал защита, а поршето му не е било бронирано.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР