Съпругът на кралица Елизабет Втора принц Филип чества в семеен

...
Съпругът на кралица Елизабет Втора принц Филип чества в семеен
Коментари Харесай

Принц Филип приема поздравления по случай 98-ия си рожден ден

Съпругът на кралица Елизабет Втора принц Филип празнува в фамилен кръг своя 98-и рожден ден и получи поздравления от кралското семейство.

Кларънс хаус, канцеларията на престолонаследника принц Чарлз, поздрави в Туитър Единбургския херцог по случай неговия рожден ден, като към текста беше прибавена и фотография отпреди 68 години. На нея е изобразен принц Филип по какъв начин държи за ръката 2-годишния принц Чарлз, пристигнал да го посрещне на стълбите на самолета след посещаване в Малта през 1951 година.

Аналогични поздрави в Туитър популяризира и Кенсингтънският замък, където е ситуирана канцеларията на най-големия наследник на принц Чарлз, принц Уилям. В туита също попада снимка на дядото с внука, както и портрет на принц Филип с кралицата.

Празненствата, свързани с рождения ден на Единбургския херцог, по традиция минават в фамилен кръг. Единственото обществено мероприятие в чест на този ден е артилерийският салют, даден в Хайд парк.

Wishing His Royal Highness The Duke of Edinburgh a very Happy 98th Birthday today! #HappyBirthdayHRH pic.twitter.com/MPUYrfEZU9
— The Royal Family (@RoyalFamily) June 10, 2019
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР