Съпругът на британската кралица Елизабет II, 97-годишният принц Филип, се

...
Съпругът на британската кралица Елизабет II, 97-годишният принц Филип, се
Коментари Харесай

Последни разкрития за състоянието на принц Филип след катастрофата

Съпругът на английската кралица Елизабет II, 97-годишният принц Филип, се възвръща от напрежението, откакто през вчерашния ден следобяд автомобилът му се сблъска с друга кола и се прекатурна, съобщи Ройтерс. Принцът е останал незасегнат, само че е уплашен от претърпяното, оповестява Блиц.

Инцидентът стана покрай кралската резиденция „ Сандрингам ”, заяви Бъкингамският замък. 97-годишният принц, който управлявал персонално „ Ленд роувъра ” си, се блъснал в различен автомобил, излизайки от непряк път, с цел да се включи в основен.



Другият лидер – 28-годишна жена, е с засегнато коляно, а спътничката ѝ на 45 години е със счупена китка.  В колата е имало също деветмесечно бебе, което не е потърпевшо. Всички те били откарани в болница, само че към този момент са изписани.

На всички участници в злополуката са взети проби за алкохол, които се са оказали негативни, заяви полицията в Норфолк.

„ Можеше да загинат хора. Последиците можеше да са извънредно тежки ”, сподели пред телевизионни кореспонденти 75-годишният Рой Уорн, измъкнал принца от автомобила му. „ Той е доста самоуверен човек. Не подвигна звук, а отиде да пита всички останали дали са потърпевши ”, сподели Уорн за принц Филип.  

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР