Съпругът на 28-годишната шофьорка, която потроши две патрулки снощи в

...
Съпругът на 28-годишната шофьорка, която потроши две патрулки снощи в
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на патрулките, помлени от пияна димитровградчанка! Човекът, подал сигнала, се оказа...

Съпругът на 28-годишната шофьорка, която потроши две патрулки нощес в Димитровград, е подал сигнал на тел. 112, че жена му сяда зад кормилото мъртво пияна. Инцидентът се е разиграл в 19.40 часа през вчерашния ден в Димитровград.

Жената тръгнала от Меричлери в посока Димитровград, оповестява Haskovo.net. Полицаите я причакали в Димитровград и се пробвали да я спрат, само че тя не спряла на стоп палката и дала газ да избяга. В гонката се присъединил и различен патрул, който заградил пътя на бегълката на ул. „ Бригадирска “ в квартал Мариино.



Така дамата се оказала заклещена сред двете патрулки и спряла. Секунди по-късно обаче още веднъж натиснала свиреп газта и се врязала в полицейската кола пред себе си. После присъединила на задна и се блъснала в задната патрулка. След това още веднъж се втурнала напред, като този път се забила в паркирана на улицата кола.



От ударите шофьорската врата на форда ѝ блокирала и служителите на реда я вадили през прозореца на автомобила.



В Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Димитровград тя траяла да вилнее, отказала проба с дрегер, само че по-късно се съгласила да даде кръв. Резултатите от кръвната проба обаче ще станат ясни след две седмици.



В мелето са потърпевши леко двама полицейски чиновници, съобщи шефът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Ангел Цанков. За единия са имали подозрения за комоцио, а другият бил с охлузни рани по крайници. Прегледани са в болничното заведение и са освободени. „ Днес даже са на работа. Благодаря им за професионализма “, сподели още Ангел Цанков.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР