Съпруга №3 на Росен Плевнелиев – Деси, каза заветното „Да“

...
Съпруга №3 на Росен Плевнелиев – Деси, каза заветното „Да“
Коментари Харесай

Тайният креватен списък на Деси Банова

Съпруга №3 на Росен Плевнелиев – Деси, сподели заветното „ Да “ и от 17 юни носи семейството на някогашния президент. Най-после сбъдна една от огромните си фантазии – да е младоженка на мъж от сой. Преди него обаче Банова е овършала не един или двама от светските среди.

Вестник Таблоид цитира единствено най-подбраните екземпляри, с които прясната младоженка е имала алъш-вериш. Сред първите, поддали се на чара ѝ, е Димитър Бербатов. Това се случва през 2003 година зад кулисите на церемонията Футболист на годината, когато синоптичката на Нова телевизия си заплюва футболната звезда и моли Крум Савов да ги запознае.

Деси бързо съумява да впечатли Бербо и двамата си разменят телефонните номера. Следва първа среща, първа целувка в тогавашния клуб Карамба до хотел България и двумесечна буйна връзка. Митко приключва връзката им, откакто научава от медиите, че Десито върти паралелна връзка с гръцки предприемач.

След гръка и Бербо тя минава и Крум Савов. Той нееднократно се е хвалил, че е тествал всички девойки от прогнозата за времето.

Култовият кореспондент Васил Иванов, натирен със скандал от Нова тв, също е част от дългия лист на Деси. Имали са спекулация в продължение на няколко месеца, когато той е бил от топ имената на проверяващите публицисти. По това време той е бил фамилен, поради което я разкарва на по-късен стадий.

Иванов имал и проблеми с алкохола, поради което Банова бързо се преориентирала към Камата. Ицо Стоичков я е возил в колата си и тя го признава, само че твърди, че не са били гаджета. Но никой не ѝ има вяра.

Имала е връзки, кратички, с няколко богаташа. През 2007 година се укротява с Ивайло, който е бащата на щерка ѝ. Двамата не стигат до женитба.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР