Съпруга на български шофьор на камион трогна мрежата. Публикацията на

...
Съпруга на български шофьор на камион трогна мрежата. Публикацията на
Коментари Харесай

Жена на тираджия със силни думи за тези хора втора ръка

Съпруга на български водач на камион трогна мрежата. Публикацията на Сийка Кюлханова накара стотици консуматори да се замислят що за хората са водачите на тежкотоварните коли и какъв брой значими са те за хората.

А дали са оценени достаъчно? Вероятно не, само че това няма да ги спре да си правят работата. Въпросът е най-малко да не им бъде пречено, помощ не търсят от никого. Работата си е работа.

Вижте обявата на дамата:

Онези " камионджийте ", хората " втора употреба ", и моят брачен партньор е включително и го одобрявам персонално...всъщност се оказват доста скъпи. Онези, където спят в кабините си и готвят на газов котлон на асфалта. Евентуално!

Ако не вали, или не са смачкани от отмалялост. Тези същите през днешния ден могат да карат и по.... часа без отмора.. Бъдете човечни! Бъдете хора! Не натискайте клаксона, с цел да минете 3 секунди по-бързо. Дай преимущество. Ти можеш да закъснееш. Те не! Нямат право. Карат храната ти. Карат медикаментите ти. Бъдете хора, през днешния ден,...утре. Всеки ден! Не казвайте " това му е работата ". Защото той елементарно може да я смени. Но ти? Ти ще го смениш, ли? Едва ли. Здрави гуми, бързи товари. Господ да ви пази и някой да ви чака, момчета. Бъдете здрави!, написа Кюлханова.

Другият път като видите подобен водач на пътя, имайте едно мислено.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР