Съпруга на български депутат, пожелал анонимност, предизвика голяма суматоха в

...
Съпруга на български депутат, пожелал анонимност, предизвика голяма суматоха в
Коментари Харесай

Сайтът на Дневник стресна депутатите: забрави да изключи живото от заседанието на парламента

Съпруга на български народен представител, поискал анонимност, провокира огромна блъсканица в съботния ден.

Докато дамата пиела утринното си кафе, почнала да преглежда новините, а брачният партньор й добродушно спял, изтощен от конституционния маратон в петъчния ден, когато депутатите работиха 9 часа. Попаднала на уеб страницата " Дневник " и видяното там я стреснало - течало непосредствено предаване на пленарно съвещание, водено от шефа на Народно събрание Росен Желязков.

Светкавично събудила брачният партньор си, изстрелвайки въпроса за какво проспива изключителния си работен ден.

Депутатът, който бил почитател и се доверявал на " 24 часа ", запазвайки хладнокръвие ревизирал, че на този уебсайт липсва директното предаване от Народното събрание. Въпреки това обаче набрал номера на парламентарните кореспонденти на " 24 часа ", които към този момент били открили, че сътрудниците от " Дневник " са не запомнили да изключат прякото лъчение на съвещанието на Народното събрание.



Оказа се обаче, че стресът е безрезултатен - на уеб страницата просто бе останало видео точно от петъчното съвещание, траяло съвсем до 18 часа, на което бяха признати наново на първо четене измененията в конституцията, отхвърлено ветото на президента за БТР-ите за Украйна и решено да се изпратят още ракети за Киев.

Следващото съвещание на Народното събрание е в понеделник, когато депутатите се събират изключително поради държавния бюджет.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР