Съпруг в развод преби от бой жена си и я

...
Съпруг в развод преби от бой жена си и я
Коментари Харесай

Ужас в Пловдивско! Подивелият Ангел смля от бой Пенка - блъска я с вратата на колата! Потресаващи СНИМКИ

Съпруг в бракоразвод преби от пердах жена си и я вкара в болница с жестоки контузии. За фрапантния случай на домашно принуждение описа самата пострадала, представена от marica.bg.

Кошмар в Пловдивско! Подивял брачен партньор млати бременната си жена в корема, с цел да пометне! Тя взе, че роди, а след това...

Поредният побой над Пенка Стоянова бил осъществен в сряда в дома й в село Поповица. " Със брачна половинка ми Ангел Стоянов сме разграничени и сме в развой на бракоразвод. Имаме детенце на две години и половина, което е при мен. След като се разделихме, той стана доста нападателен към мен и майка ми. Вдигаше ни доста постоянно кавги и ни е посягал неведнъж ", изясни битата жена.

Тя описа, че неведнъж пускала тъжби в полицията и съда за издевателството и насилието, упражнявано над нея и майка й. Съдът в Асеновград издал ограничаваща заповед на Ангел, която му забранявала да приближава дамата, детето и тъщата Стоянка. Според Пенка обаче заповедта към момента не му била връчена, макар че била издадена още предходния петък.


" Съпругът ми е инсталирал към къщата ни видеокамери и ни следи. След като в сряда е видял, че с детето сме сами, пристигна с още един негов другар с автомобил. Взеха сина ми в колата, само че аз съумях да хвана дръжката на вратата. Опитах се да си върна назад детето. Той стартира да ме бие с ритници и юмруци, блъсна ме с вратата на автомобила. Развиках се за помощ, излязоха съседи. Това го принуди дружно с неговия другар да оставят детето и да избягат ", спомня си ужаса Пенка.




Тя позвънила за помощ на тел. 112 след нападението. В момента е настанена за лекуване в болница с голям брой контузии.

" Ударена е в главата, вследствие на което е с болки, окото й е посинено. Затискана е с вратата на автомобила, от което има болки в ребрата и синини по цялото тяло ", сподели юристът на потърпевшата жена - Десислава Илинчева.





Проблемите в фамилията почнали малко откакто се родило детето, описа Пенка Стоянова.

" Съпругът ми стартира да се заяжда с мен и да ме тормози. Вдигаше кавги защо ли не, обвиняваше ме в изневери. Заплашваше освен мен, а и моите близки с побой и ликвидиране. Притесняваше роднините ми. Освен това отсъстваше доста от къщи, ходеше на работа до късно, а със сина ни се срещаше по 10-15 минути дневно. Комуникацията сред нас липсваше. Детето ни е доста уплашено и му назначихме съвещания при психолог ", твърди битата жена.

През септември в съда ще се гледат две каузи за домашно принуждение. На 4 септември за Пенка Стоянова, а за майки й - на 12 септември.

" Подавани са неведнъж тъжби в районните ръководства на Садово и Асеновград за заканите на Ангел Стоянов към Пенка Стоянова и фамилията й. Моята клиентка няма други разновидности за отбрана, с изключение на да се обърне към съда и прокуратурата. Този петък ще подам тъжби в Районна прокуратура-Асеновград, Окръжна прокуратура-Пловдив и в ОД Министерство на вътрешните работи, с които желаеме инспекция по последния случай, дали е връчена ограничаващата заповед на Ангел Стоянов и какви ограничения са подхванати по отношение на него. Искаме още да бъде тествано дали той има оръжие ", безапелационна е юрист Илинчева.

" Аз не съм женен и нямам брачна половинка, така че не може да съм направил това, което казвате. Вие не сте никакъв орган, с цел да ми задавате тези въпроси ", съобщи Стоянов, когато бил потърсен за коментар от публицистите, към който Пенка се е обърнала с цел да опише за претърпяния смут.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР